Legendara actrita, Betty White, spune ca Lindsay Lohan si Charlie Sheen sunt foarte "prostuti" pentru ca au intors faima impotriva lor.

Betty White, in varsta de 89 de ani, sustine ca nu suporta celebritatile care isi bat joc de faima lor, in loc sa aprecieze ceea ce au, dandu-i ca exemplu pe actorul Charlie Sheen si pe “tanara si nelinistita” Lindsay Lohan.

“Sunt platiti mult prea bine si nu-si stabilesc niste limite, nu sunt profesionsisti si sunt foarte nerecunoscatori. Foarte multi oameni si-ar vinde sufletul pentru a fi in locul lor. Este o viata minunata si ar trebui sa apreciezi fiecare minut”, a spus actrita, potrivit showbizspy.com.



Luna trecuta, actorul american, al carui comportament turbulent face deliciul presei in ultima vreme, a anuntat ca politia i-a luat copiii gemeni pe care ii are cu Brooke Mueller, la cererea acesteia, cu care se afla in proces de divort.[Charlie Sheen, huiduit de fani]

In vara anului trecut, Lindsay Lohan a fost eliberata din inchisoare dupa ce a ispasit doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare conditionata impus in 2007, pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina.

Nici dupa acest episod, vedeta nu s-a cumintit si in octombrie 2010 a fost din nou la un pas de a ajunge dupa gratii, insa un judecator a decis ca actrita sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pana in luna ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.