Charlie Sheen si-a inceput turneul american "Violent Torpedo of Truth Defeat is Not an Option" cu o surpriza neplacuta: huiduieli din partea fanilor.

Spectatorii suparati au inceput sa huduie inca din primele minute ale spectacolului, pe care l-au clasat drept unul slab si de prost gust.

Printre momentele "culminante" ale show-ului s-au numarat venirea pe scena a "zeitelor" lui Sheen, cele doua femei cu care acesta locuieste si ardere unei camasi in stilul celor purtate de actor in serialul Two and a Half Men.

Desi biletele la spectacol costau in medie 75 de dolari, fanii au plecat suparati si dezamagiti. Majoritatea si-au cerut banii inapoi insa actorul a refuzat sa returneze pretul biletelor.

O alta dezamagire pentru spectatori a fost promisiunea lui Sheen ca Snoop Dogg va canta in cadrul show-ului, ceea ce nu s-a intamplat.

Turneul lui Charlie Sheen se indreapta spre alte 20 de orase americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.