De aceasta data, vedeta se confrunta cu acuzatii de furt.

Se pare ca Lindsay Lohan a furat un colier in valoare de 2,500 de dolari si risca trei ani de inchisoare daca magazinul de unde a disparut colierul va depune marturie.

"Daca va fi arestata automat Lindsay va incalca perioada de eliberare conditionata si va fi condamnata sase luni de inchisoare”, a spus un avocat, potrivit contactmusic.com.

In vara anului trecut, Lindsay Lohan a fost eliberata din inchisoare dupa ce a ispasit doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare conditionata impus in 2007, pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina.

Nici dupa acest episod, vedeta nu s-a cumintit si in octombrie 2010 a fost din nou la un pas de a ajunge dupa gratii, insa un judecator a decis ca actrita sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pana in luna ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.