Actrita americana Lindsay Lohan a fost eliberata, luni, dupa ce a petrecut in inchisoare doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare conditionata impus in 2007, pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina

Lindsay Lohan, in varsta de 24 de ani, a fost incarcerata intr-o inchisoare pentru femei din sudul orasului Los Angeles pe 20 iulie, fiind plasata intr-o celula speciala rezervata celebritatilor, intr-o sectiune izolata a penitenciarului, relateaza MEDIAFAX.

Seriful din Los Angeles i-a redus pedeapsa, asa cum se procedeaza adeseori in cazul delictelor minore, pentru a evita o aglomerare a penitenciarelor californiene, celebre pentru faptul ca sunt suprapopulate.

Site-ul de stiri mondene E! Online a anuntat ca Lindsay Lohan a fost eliberata luni, la ora locala 1.35, insa actrita americana a reusit sa evite la iesire camerele de filmat ale zecilor de jurnalisti prezenti in fata inchisorii.

Actrita va trebui, intr-un interval de cel mult 24 de ore dupa eliberare, sa se inscrie intr-un program de 90 de zile, conceput pentru constientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.

Potrivit site-ului tmz.com, Lindsay Lohan va primi un tratament special administrat pacientilor suferind de sindrom bipolar si de dependenta de amfetamine.

Atat tmz.com, cat si radaroline.com sustin ca actrita americana va fi internata intr-o clinica administrata de Universitatea California din Los Angeles (UCLA), in partea de vest a orasului.

  • Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute in inchisoare in 2007, ca parte a pedepsei primite, si apoi a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare.
  • In octombrie 2009, regimul de eliberare conditionata i-a fost extins cu un an, dupa ce actrita a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la cateva sedinte din programul de dezalcoolizare.

Lindsay Lohan a devenit cunoscuta la varsta de 11 ani, cand a jucat in filmul "Capcana pentru parinti", si a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood.
Citeste si:
Tatăl unui băiat decedat la Colectiv: „Nu mă bucur de pedepse”
Tatăl unui băiat decedat la...

Cariera ei a atins un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls". Dar la varsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la intalnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viata petrecaret era descris pe larg de site-urile de stiri mondene.

Cel mai recent proiect cinematografic al sau este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit sa fie realizat in aceasta vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.