Actorul american Charlie Sheen, al carui comportament turbulent face deliciul presei in ultima vreme, a anuntat, miercuri, pe un post TV ca politia i-a luat copiii gemeni pe care ii are cu Brooke Mueller, la cererea acesteia, cu care se afla in proces de divort, informeaza AFP.

Actorul in varsta de 45 de ani a declarat pentru postul NBC ca gemenii sai in varsta de doi ani, Max si Bob, i-au fost luati de politia din Los Angeles, in timpul noptii.

"Le-am spus (copiilor, n.r.) «Va iubesc. Nu-mi spuneti la revedere, ci pe mai tarziu». Si sper ca va fi foarte curand", a spus actorul, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit presei americane, mama gemenilor, Brooke Mueller - care are, ca si Charlie Sheen, probleme cu drogurile -, a cerut interventia autoritatilor, pentru ca era ingrijorata pentru copii.

"La ora la care va vorbesc, nu stiu unde sunt copiii mei, dar sunt calma", a spus aceasta. "Problema este sa ma concentrez si sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-i aduce pe acesti doi minunati baietei in casa in care merita sa creasca", a mai spus aceasta.

Potrivit declaratiei sub juramant data de Brooke Mueller, in urma careia autoritatile au intervenit - a carei copie a fost obtinuta de site-ul TMZ.com -, Charlie Sheen a amenintat-o cu moartea pe viitoarea fosta lui sotie.

Mueller a mentionat si comportamentul petrecaret al lui Charlie Sheen, care a recunoscut in recentele sale interviuri ca a consumat regulat droguri.

Actorul a declarat ca modul sau de viata nu il impiedica sa aiba grija asa cum trebuie de copiii sai. "Au parte de dragostea, intelegerea, sprijinul, atentia pe cere le doreste orice copil", a spus acesta.

  • Charlie Sheen, un obisnuit al scandalurilor de la Hollywood, se afla din nou in centrul unei polemici, de cateva zile, dupa ce i-a adresat cateva cuvinte dure, considerate antisemite, producatorului serialului "Two And A Half Men", in care joaca rolul principal.

Aceste "atacuri" verbale din partea actorului au determinat studiourile Warner si postul de televiziune CBS sa intrerupa prematur filmarile pentru noul sezon al serialului. De atunci, Charlie Sheen nu rateaza nicio ocazie de a lansa diverse invective la adresa fostilor sai angajatori.
Citeste si:
Vedetele si alegerile lor excentrice: 10+ cele mai neobisnuite...
Vedetele si alegerile lor...

"Doi barbati si jumatate" este cel mai de succes serial de comedie pentru CBS, aducand venituri considerabile si producatorilor - Warner Bros. Television. Insa, in mare parte a anului trecut, Charlie Sheen a fost implicat intr-o serie de incidente legate de consumul de alcool, iar in august a recunoscut ca si-a lovit sotia, cu care se afla in prezent in proces de divort.

  • In mai 2010, actorul a semnat un contract pentru doua noi sezoane din "Doi barbati si jumatate" si a obtinut o marire de onorariu, ajungand sa castige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienta saptamanala de circa 15 milioane de telespectatori in SUA.

Charlie Sheen si Brooke Mueller, care s-au casatorit pe 30 mai 2008, s-au despartit dupa o cearta furtunoasa pe 25 decembrie 2009, iar divortul lor va fi pronuntat in mai, anul acesta.
Citeste si:
Spania introduce custodia animalelor de companie în caz de divorț
Spania introduce custodia...

In afara de gemenii Bob si Max, Sheen mai are doua fete cu o alta fosta sotie, Denise Richards, de care a divortat in 2006, dar si o fiica, Cassandra Jade Estevez, cu o fosta iubita, Paula Profit.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.