Pentru a nu mai fi criticata pentru tinutele sale, cantareata spune ca ar vrea sa adopte moda nud

Cunoscuta pentru gusturile sale extravagante in materie de vestimentatie, cantareata, in varsta de 25 de ani, spune ca ar fi o idee buna sa apara goala in public, pentru ca in felul acesta nimeni nu ar mai comenta modul excentric in care se imbraca, scrie contactmusic.

“Poate ar trebui sa ne imbracam mereu in casicul costum negru sau sa renuntam total la haine. Asa vom fi mereu la moda”, a spus Gaga, care de luna viitoare va avea propria rubrica in V Magazine.

Numai in ultimele luni, Gaga a socat publicul in cateva randuri, incepand cu gala premiilor Grammy, cand si-a facut aparitia intr-un ou, si continuand cu tinuta din latex, ce imita un prezervativ, purtata in show-ul "Good Morning America".

Sa nu omitem si faptul ca ca decateva ori a dat impresia si ca nu mai are haine in dulap, aparand aproape goala la diferite evenimente:

Vezi si cum a ajuns Lady Gaga atat de ciudata?

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.