Daca exista un loc unde Lady Gaga ar putea sa-si poarte tinutele extravagante fara ca lumea sa se uite lung la ea, atunci acest loc este Las Vegas.

Cantareata si-a surprins fanii cu un spectacol surpriza care a avut loc intr-un club din Las Vegas, chiar inainte unui concert programat la MGM Grand Hotel.

Lady Gaga a urcat pe scena imbracata doar intr-un body semitransparent, spre deliciul fanilor care au si pipait-o pe cantareata, scrie DailyMail.

Cantareata, in varsta de 24 de ani, a socat publicul inca de la inceputul campaniei de promovare a noului sau album, cand si-a facut aparitia la gala premiilor Grammy intr-un ou si a continuat cu cel mai noul videoclip al sau in care da nastere unor monstri.

Se asteapta ca, in curand, Lady Gaga sa lanseze o noua serie de controverse, dupa ce a dezvaluit ca urmatorul videoclip la piesa “Judas”, va avea elemente din simbolistica Bibliei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.