Extravaganta cantareata a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care arata foarte slabita si epuizata.

Fotografia, in care Lady Gaga are pometi foarte proeminenti si un machiaj care o face sa para foarte slaba, face parte din campania de promovare a noului sau album, "Born This Way", care va fi lansat pe 23 mai, scrie Daily Mail.


sursa foto: twitpic.com

Anul trecut, autorul unei biografii neoficiale a vedetei, David Ciemmy, care a fost si managerul artistei, a pretins ca artista a fost internata de sase ori in 2009 din cauza ca s-a infometat pentru a incapea in costumele de scena.

Cantareata, in varsta de 24 de ani, a socat publicul inca de la inceputul campaniei de promovare a noului sau album, cand si-a facut aparitia la gala premiilor Grammy intr-un ou si a continuat cu cel mai noul videoclip al sau in care da nastere unor monstri.


Cantareata, care a devenit un simbol al modei si un model al e excentricitatilor, a marturisit ca diversele culori pe care le-a avut parul sau de-a lungul timpului au o consecinta grava: a inceput sa pice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.