Lady Gaga a marturisit care sunt secretele frumusetii sale, insa a marturisit ca a inceput sa-si piarda podoaba capilara.

Cantareata, care a devenit un simbol al modei si un model al e excentricitatilor, a marturisit ca diversele culori pe care le-a avut parul sau de-a lungul timpului au o consecinta grava: a inceput sa pice. Cantareata in varsta de 24 de ani este cunoscuta pentru blodul sau plantinat, cu care a iesit pe piata muzicala.

Starul din Paparazzi a marturisit ca printre modelele sale de frumusete care i-au influentat stilul sunt Printesa Diana si mama sa, Cynthia Germanotta. Lady Gaga, bruneta natural, si-a vopsit parul in noua culoare, pentru a se transforma intr-un brand si a declarat ca-i lipseste vechiul par, scrie DailyMail.

Un alt secret din "recuzita" cantaretei si care ii socheaza pe unii experti este faptul ca doarme cu machiajul sau si 7 zile pe saptamana, fara sa-l inlature. "Stiu ca asta nu e bine pentru piele, insa sunt binecuvantata cu gene bune", a declarat cantareata pentru People magazine.

Gaga a marturisit ca foloseste mereu crema pentru protectia solara pe fata, deoarece "Uraste sa aiba fata bronzata de soare, care de asemenea provoaca si riduri".

Intrebata despre tratamentul pe care il primeste atunci cand merge la un centru spa, extravaganta femeie a spus ca nu-si doreste nimic altceva decat un masaj la picioare pentru a-i usura durerea provocata de tocurile "turn" pe care le poarta foarte des.

Gaga are un sfat pentru fiecare tanara care ar incerca poate sa o copieze: "Fii tu insati, urmeaza-ti instinctele. De fiecare data cand incerci sa copiezi pe altcineva esti plictisitor" .


Gaga, pe numele ei real Stephanie Germanotta, a mai marturisit ca a reusit sa se mentina la greutatea actuala cu o "dieta alcoolica", care insemna exercitii la sala combinata cu mahmureala de la petrecerea din seara precedenta. Lady Gaga a marturisit ca alcoolul o ajuta sa fie creativa iar mahmureala de a doua zi nu o tine departe de sala de fitness.
Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.