Lady Gaga nu s-a nascut tocmai asa, cum spune melodia ei, ci a lucrat mult la autodistrugere in numele artei. Iata povestea ei.

Lady Gaga, pe numele sau real Stefani Germanotta, a avut o copilarie fericita si o viata destul de normala, asa ca a simtit ca trebuie sa faca ceva pentru a distruge totul, in numele artei, scrie RadarOnline.

Intr-un inteviu pentru autorul Neil Strauss si pentru cartea sa numita "Everyone Loves You When You Are Dead" (Toata lumea te iubeste dupa ce mori – n. red.) unde sunt expuse mai multe interviuri cu diverse celebritati, Lady Gaga a povestit despre drumul ei catre faima si, mai ales, despre transformarea lui Stefani Germanotta in Lady Gaga.

Nu am avut o copilarie dificila. Toate lucrurile rele prin care am trecut au fost create de mine, intentionat pentru a ma autodistruge, pentru a-mi reprima acea parte banala a fiintei si pentru ma transforma in artistul care sunt astazi. Vroiam sa imi <prajesc creierii>, ca si Warhol, Bowie si Mick si sa creez”, a declarat artista, citata de Huffington Post.

Potrivit acesteia, o parte a acestei transformari a constituit-o consumul de droguri si conditiile de viata precare.

Cateodata ma sperie cand ma gandesc cum stateam in pat, in apartamentul meu din New York, cu gandaci in pat si pe podea si oglinzi pline de cocaina si fara vointa sau interes de a face altceva inafara de muzica si de a ma droga”, povesteste Lady Gaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.