Ultima aparitie publica a vedetei demonstreaza ca nimic nu este imposibil cand vine vorba despre Lady Gaga.

In editia de ieri a show-ului "Good Morning America", Lady Gaga a purtat un costum din latex, ce imita un prezervativ, cu scopul de a trage un semnal de alarma cu privire la bolile cu transmitere sexuala, precum HIV.

"Astazi port aceasta costumatie deoarece vom vorbi despre sexul protejat . Vreau sa le aduc aminte tuturor ca principalul factor de deces in lume, in randul femeilor, este Sida"
, a transmis Gaga, relateaza HuffingtonPost.

Cantareata in varsta de 24 de ani este imaginea si purtatorul de cuvant al campaniei "Viva Glam", prin intermediul liniei de rujuri de buze Mac, militand pentru constientizarea si prevenirea imbolnavirii cu HIV. Artista spera ca donatiile obtinute sa ajunga in 2011 la suma de 50 de milioane de dolari.

"Vreau ca parintii sa inceapa sa vorbeasca cu copiii despre HIV, SIDA si sexul protejat . Mama mea vorbea cu mine despre viata in general si sex nca cand aveam o varsta frageda si m-a invatat sa fiu precauta. Ii incurajez pe toti oamenii din lumea intreaga sa comunice cu copiii lor despre acest subiect pentru ca SIDA este o maladie pe care o putem preveni in proportie de 100%, dar care poate fi vindecata in procent de 0%", a adaugat cantareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.