Artistul a fost impuscat in mana, sambata seara, in timpul unei vizite in tara sa natala, Haiti, unde are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Cantaretul il sustine pe candidatul Michel Martelly.

Fostul lider al trupei Fugees a fost atacat si impuscat in mana in timp ce isi conducea masina prin capitala tarii, Port au Prince, fiind insotit de artistul hip-hop Busta Rhymes si producatorul Jimmy Rosemond, relateaza MEDIAFAX, citand contactmusic.com.

Wyclef Jean a fost dus la spital, insa rana provocata de impuscatura era una superficiala, artistul fiind externat. "Am vorbit cu Wyclef, este in regula. Va multumim pentru gandurile si rugile voastre", a anuntat un reprezentat al artistului. Nu se stie deocamdata cine l-a impuscat pe Wyclef sau care au fost motivele care au stat la baza acestei actiuni, iar agresorul nu a fost prins.

Wyclef Jean, in varsta de 38 de ani, castigator a doua premii Grammy, s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale din tara sa natala, Haiti, anul trecut. Consiliul electoral din aceasta tara i-a respins insa candidatura, deoarece artistul locuieste in prezent in SUA.

Wyclef Jean merge frecvent in tara sa natala in calitate de ambasador al bunavointei. Acesta lansat in 2008 un program de combatere a foametei, cu sprijinul Programului Alimentar Mondial (PAM), al Fundatiei panamericane si al unei companii de telefonie mobila.

Anul acesta, artistul a lansat un nou album, intitulat "If I Were President, the Haitian Experience".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.