Asa mama, asa fiica! Se pare ca Bobbi Kristina, fiica celebrei cantarete Whitney Houston, se confrunta cu problema drogurilor.

Tanara, in varsta de 18 ani, a fost fotografiata de fostul ei iubitul ei in timp ce priza cocaina in casa unor prieteni.

“Am incercat sa o opresc insa ea imi tot spunea ca este la fel ca mama ei…Whitney trebuie sa stie ce face fiica sa pentru ca daca Krissi nu inceteaza sa se drogheze, dependenta de cocaina ar putea sa o ucida”, a declarat fostul iubit al acesteia, potrivit DailyMail.

Krissi si-a serbat cea de-a 18-a aniversare la sfarsitul saptamanii trecute, ceea ce inseamna ca pozele au fost facute cand aceasta avea 17 ani.

In schimb, tanara sustine ca fostul ei iubit i-a inscenat totul. “O persoana draga mie mi-a inscenat totul. A facut in asa fel incat totul sa para real… dar nu este nimic adevarat. Oamenii ar face orice pentru bani, ceea ce mi se pare foarte trist”, a scris Kristina pe pagina sa de Twitter.

"Eu eram indragostita, el era indragostit de bani, dar mi-am invatat lectia”.


Sursa foto: Northfoto / Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

  • Pe langa cariera bogata care i-a dus numele si in Cartea Recordurilor pentru cea mai premiata femeie din toate timpurile ( 411 premii, inclusiv sase premii Grammy), Whitney Houston, in varsta de 47 de ani, a tinut prima pagina a tabloidelor si cu viata sa privata tumultoasa.

Dupa ce a revenit pe scena muzicala, cantareata americana si-a deschis sufletul in fata celebrei Oprah Winfrey intr-un interviu despre care regina talk-show-ului spune ca a fost cel mai specataculos interviu din cariera sa.

Dupa toata povestea cu drogurile si dupa divortul de Bobby Brown, producatorul Clive Davis, cel care i-a descoperit pe Rod Stewart si Aretha Franklin, nu si-a pierdut increderea in ea si a ajutat-o sa revina pe scena muzicala in luna iulie 2009 cu un nou album, "I Look To You", care a intrat in topul U.S. Billboard 200 pe locul intai.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Insa nu a avut acelasi succes si cu concertele sustinute pentru promovarea acestui album:

[VIDEO] Whitney Houston, concert dezastruos in Australia

Whitney Houston, ironizata de presa britanica

Whitney Houston s-a facut din nou de ras

Whitney Houston, inca un concert ratat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.