Dupa ce a revenit pe scena muzicala, cantareata americana si-a deschis sufletul in fata celebrei Oprah Winfrey intr-un interviu despre care regina talk-show-ului spune ca a fost cel mai specataculos interviu din cariera sa.
Whitney Houston a vorbit despre problemele cauzate de dependenta de droguri si de certurile pe care le avea frecvent cu sotul ei.

Cantareata a povestit ca cele mai grele momente ale casniciei cu Bobby Brown au inceput intr-o seara in care se intorceau de la o petrecere. Ajunsi acasa, Boby a scuipat-o in fata fara niciun motiv. Apoi a inceput sa o palmuiasca iar ea a luat telefonul si l-a lovit in cap, facandu-l sa sangereze, scrie TMZ.

Tot acest episod, ca si altele dealtfel, s-au petrecut sub ochii ficei lor.

La un moment dat, dupa ce cantareata esuase de cateva ori sa se lase de droguri, mama ei a pus piciorul in prag si a venit la ea cu un ordin judecatoresc si a fortat-o sa se interneze la dezintoxicare.

Cantareata, in varsta de 46 de ani, a divortat de Bobby Brown in 2007 si a castigat custodia fiicei sale Bobbi Kristina.

Diva muzicii soul a revenit pe scena muzicala in luna iulie cu un nou album, "I Look To You", care a intrat in topul U.S. Billboard 200 pe locul intai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.