Dupa sapte ani de pauza, diva muzicii soul si-a lansat saptamana trecuta la Mandarin Oriental Hotel din Londra, noul album "I Look To You".
"Ma simt excelent, e ca si cum m-as urca din nou pe cal. Nu as putea sa zic ca e ca mersul pe bicicleta, pentru ca bicicleta o poti frana, o poti opri oricand. La cai e altceva, uneori trebuie sa tragi mai tare de haturi", a spus Whitney, potrivit CanCan.

Spre surprinderea publicului, cantareata americana, in varsta de 45 de ani, s-a prezentat, la evenimentul de lansare a ultimul sau album intr-o forma fizica stralucitoare.

Cateva dintre piesele de pe albumul "I Look To You" au ajuns deja pe internet si au generat reactii diferite din partea fanilor, cei mai critici dintre acestia declarand ca diva si-a pierdut vocea, scrie DailyMail. Insa mogulul din industria muzicala Clive Davis, cel care a descoperit-o pe diva in urma cu 25 de ani, nu este de acord cu aceasta opinie."Nu-l veti uita niciodata, dupa ce veti asculta acest album", a declarat Clive.

"Este o piesa pe acest album intitulata «I Didn't Know My Own Strength», care vorbeste despre viata lui Whitney. Ea a avut momentele ei de cadere, dar nu s-a lasat invinsa"
, a adaugat acesta.

Dupa toata povestea cu drogurile si dupa divortul de Bobby Brown, producatorul Clive Davis nu si-a pierdut increderea in ea si a ajutat-o pas cu pas sa revina pe scena muzicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.