Whitney Houston a avut din nou probleme cu vocea in timpul concertului de la Copenhaga (Danemarca), iar sute de fani au plecat inca din timpul show-ului,

Presa daneza nu a iertat-o pe Whitney Houston, iar cronicile concertului au vorbit despre reprezentantia slaba, despre vocea fara muzicalitate a americancei.

"A aratat si s-a auzit ca o persoana care nu mai are multi ani de trait. La finalul show-ului arata de parca era gata sa explodeze", a afirmat criticul Thomas Soie Hansen, de la ziarul Berlingske Tidende.

Acesta nu este primul concert in care Whitney Houston a avut probleme, iar spectatorii au plecat inca din timpul show-ului.

La sfarsitul lunii aprilie sute de fani au parasit arena O2 din Londra, dupa ce artista a scurtat mai multe melodii din cauza problemelor cu vocea.

Whitney Houston, ironizata de presa britanica

Acest concert de la Londra venea dupa ce Whitney Houston isi anulase show-ul de la Paris din cauza unei infectii respiratorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.