Cu o saptamana inainte de Craciun, regizorul James Cameron le-a facut cadou actorilor din "Avatar" cate o masina.
Cameron, impreuna cu producatorul Jon Landau, au oferit celor 11 actori principali din filmul “Avatar” cate o Toyota Prius, in semn de multumire pentru munca depusa pe parcursul filmarilor, scrie contactmusic.com.

Alegerea modelului Prius fabricat de Toyota, unul ecologic, reflecta pasiunea lui James Cameron pentru protejarea mediului.

The cast of Avatar which won the Best Motion Picture, Drama award at the 67th Annual Golden Globe Awards held at The Beverly Hilton Hotel on January 17, 2010. The ground-breaking epic from Titanic director James Cameron (2nd left), with cast Sam Worhtington (L), Zoe Saldana (3rd-L), producer John Landau and Sigourney Weaver (R) -- on course to become the highest-grossing film in history -- was the big winner on a night when honors were largely spread across several films. UPI /Jim Ruymen

Actorii din "Avatar" nu sunt singurele staruri care au primit cadouri scumpe de Craciun in acest an. Actorul american Adam Sandler le-a oferit colegilor din cel mai recent film al sau, intitulat "Grown Ups", cate un automobil Maserati.

Si moderatoarea americana Oprah Winfreya oferit cate un automobil Volkswagen Beetle, spectatorilor prezenti la cel mai recent show al sau, 275 la numar! In septembrie, realizatoarea americana le-a oferit spectatorilor prezenti in emisiunea ei cate o vacanta in Australia, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a emisiunii pe care o prezinta.

  • Avatar, cel mai scump film din istorie

Lansat in ianuarie in cinematografe, "Avatar" este, potrivit specialistilor, cel mai scump film din istorie, cu un buget de 240 de milioane de dolari pentru productia propriu-zisa si inca aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing.
Pelicula a obtinut incasari de circa 1,9 miliarde de dolari din vanzarea de bilete, doborand recordul detinut de un alt film al lui Cameron, "Titanic".
MADRID, SPAIN - APRIL 21: Spanish model Estefania Luyk presents 'Avatar' in DVD and Blu Ray on April 21, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

In luna aprilie, "Avatar" a mai doborat un record, cel privind vanzarile de DVD-uri. Filmul lui James Cameron s-a vandut deja in patru milioane de exemplare pe DVD si 2,7 milioane pe Blu-rays, iar asta in doar patru zile de la lansarea pe piata din America de Nord.
Citeste si:
Iulia Albu a dat de pământ cu vedetele care și-au făcut avatar cu...
Iulia Albu a dat de pământ cu...

Regizorul James Cameron si studiourile americane Fox se gandeasca la o urmare a aventurilor de pe Pandora. Potivit AGERPRES, regizorul si studiourile anunta, intr-un comunicat, ca 'Avatar 2' va fi lansat in decembrie 2014, iar 'Avatar 3', in decembrie 2015.


Continuarea SF-ului "Avatar" va purta eroii celui mai scump film din istorie in adancul oceanelor de pe planeta Pandora, potrivit regizorului James Cameron, care a dezvaluit in premiera detalii privind scenariul peliculei.

"In 'Avatar 2' vrem sa oferim un cadru natural nou fata de cel din primul film, un 'decor' diferit de ceea ce s-a vazut pana acum pe Pandora. In principal, va fi vorba despre ocean, la fel de bizar si divers ca padurea din primul film", a spus cineastul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.