Celebra realizatoare americana de televiziune le-a oferit spectatorilor sai o vacanta gratuita in Australia.

Cei aproximativ 300 de spectatori prezenti la premiera celui de-al 25-lea sezon al emisiunii "The Oprah Winfrey Show", care va fi totodata si ultimul, au primit de la Oprah o vacanta gratuita de opt zile in Australia, scrie The Huffington Post.

Dupa ce si-a tachinat fanii prezenti in platou ca ar putea sa-i duca intr-o excurisie la New York, Philadelphia sau Los Angeles, intr-un final Oprah a afirmat ca ultimul sezon al emisiunii sale merita ceva "mai mare".

"Asa incat m-am gandit unde as vrea sa merg cel mai mult", a declarat ea, adaugand: "Poate ar trebui sa va iau pe toti in cealalta parte a lumii. Mergem in Australia".

In acel moment, o replica a unui avion Qantas Air Lines a fost adus pe scena, iar din el a coborat actorul John Travolta, imbracat in uniforma pilotilor companiei australiene.

Aceasta nu este prima data cand Oprah ofera cadouri celor din public. In urma cu sase ani, in ziua in care a debutat cel de-al 19-lea sezon al emisiunii, ea a oferit cate o masina fiecarei persoane din public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.