Moderatoarea americana a oferit cate un automobil Volkswagen Beetle spectatorilor prezenti la cel mai recent show al sau, 275 la numar!

Luni seara, in cadrul celei de-a doua parti a episodului "Favourite Things", show prezentat in fiecare an in emisiunea "The Oprah Winfrey Show", celebra realizatoare americana le-a oferit celor 275 spectatorilor cate un automobil Volkswagen Beetle, model 2012.

Aflati in stare de soc in momentul anuntului, fericitii aflati in audienta vor fi astfel primele persoane care vor avea privilegiul de a conduce noul model Volkswagen, ce va fi lansat in 2012 de constructorul german. Realizatoarea americana in varsta de 56 de ani le-a oferit spectatorilor ei si cate un Apple iPad, despre care a afirmat ca este obiectul ei favorit, potrivit MEDIAFAX.

In cadrul primei jumatati a episodului, difuzata in urma cu o saptamana, Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor din platou premii in valoare de cateva mii de dolari, televizoare Sony si vacante pe vase de croaziera in Caraibe.

"Emisiunea asta nu este despre cadouri. Desi ele sunt amuzante si placute, in opinia mea, ea este despre speranta. Ea vorbeste despre faptul ca ceva cu adevarat frumos si magic poate sa ti se intample atunci cand te astepti mai putin", a declarat Oprah.

  • Oprah, o persoana extrem de generoasa!

In septembrie, realizatoarea americana le-a oferit spectatorilor prezenti in emisiunea ei cate o vacanta in Australia, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a emisiunii pe care o prezinta.

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in 2011, dupa 25 de ani de difuzare, intentionand sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, ce va fi lansat oficial pe 1 ianuarie 2011.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari. Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Citeste si:
Prințul Harry și Oprah Winfrey continuă documentarul!
Prințul Harry și Oprah...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.