Impresari si directori de studiouri de film consultati de Los Angeles Times spun ca va fi dificil pentru Mel Gibson sa mai fie distribuit in pelicule importante dupa aparitia inregistrarilor in care o ameninta pe fosta sa prietena, Oksana Grigorieva.

O noua inregistrare de opt minute in care Gibson o ameninta pe fosta prietena, in care ii spune ca "ar ingropa-o in gradina sa de trandafiri", a fost facuta publica, relateaza NewsIn.

Mel Gibson, cercetat pentru violenta domestica

Cariera actorului american va avea de suferit si din cauza faptului ca dupa aparitia primei inregistrari in care actorul o ameninta pe Grigorieva, agentia William Morris Endeavor a renuntat la colaborarea cu Gibson. Tot vineri Departamentul Serifului din Los Angeles a confirmat ca investigheaza acuzatiile de abuz domestic aduse impotriva actorului.

Hollywood Reporter scrie insa ca persoanele care vorbesc despre "decesul" carierei lui Mel Gibson exagereaza. Publicatia sustine ca intr-o industrie in care Roman Polanski, acuzat de molestarea unei minore, are multi sustinatori, si care are ca pasiune "restaurarea" figurilor publice dupa ce au suferit lovituri de imagine, cu siguranta Gibson se va intoarce. Cu timpul, usile ii vor fi din nou deschise lui Gibson, spun jurnalistii americani.

Publicatia aminteste si de cazurile Tiger Woods si Charlie Sheen, care au revenit in industrie dupa o scurta perioada de la linistirea scandalurilor in care au fost implicati.

Mel Gibson a batut-o pe Oksana

Fosta iubita a actorului l-a acuzat public pe Gibson ca a lovit-o de mai multe ori. In prezent Mel Gibson si Oksana Grigorieva se lupta in justitie pentru custodia fiicei lor in varsta de opt luni, Lucia.

In ultimele zile au fost facute publice mai multe inregistrari in care actorul vorbeste despre fosta sa iubita folosind sintagme rasiste si in care acesta recunoaste ca a lovit-o de cateva ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.