Oksana Grigorieva il acuza pe actor ca a lovit-o si i-ar fi rupt un dinte.

Rusoaica, pentru care anul trecut Mel si-a parasit sotia, sustine ca acesta a fost violent cu ea in numeroase randuri si la un moment dat chiar i-a spart un dinte.

“A incercat sa protejeze copilul intr-un moment de furie a lui Mel si atunci el a pocnit-o peste fata de doua ori, spargandu-i un dinte si provocandu-i o contuzie”, a declarat o sursa, potrivit ContactMusic.

Declaratiile acesteia vin la doar doua zile dupa ce Mel Gibson a depus o cerere pentru un ordin de restrictie impotriva ei. Actorul, in varsta de 54 de ani, a trimis cererea intr-un plic sigilat, scrie DailyMail, precizand ca, desi numele Mel Gibson a fost confirmat in dreptul numelui reclamantului, iar cel al Oksanei Grigorieva, in dreptul acuzatei, celelalte detalii referitoare la aceasta cerere nu sunt disponibile pentru public.


Actorul Mel Gibson si iubita sa, Oksana Grigorieva, s-au despartit, la inceputul lunii aprilie, la cinci luni de la nasterea fetitei lor, Lucia.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.