Mel Gibson este cercetat de politia din Los Angeles din cauza acuzatiilor de violenta domestica aduse de fosta iubita a actorului, Oksana Grigorieva.

Departamentul de politie din Los Angeles a confirmat ca desfasoara o investigatie cu privire la acuzatiile de violenta domestica aduse impotriva lui Gibson. [Mel Gibson a batut-o pe Oksana]

Fosta iubita a actorului l-a acuzat public pe Gibson ca a lovit-o de mai multe ori. In prezent Mel Gibson si Oksana Grigorieva se lupta in justitie pentru custodia fiicei lor, Lucia, relateaza NewsIn.

In ultimele zile au fost facute publice mai multe inregistrari in care actorul vorbeste despre fosta sa iubita folosind sintagme rasiste si in care acesta recunoaste ca a lovit-o de cateva ori.

Acest scandal "nu-i pica" deloc bine lui Gibson, avand in vedere ca se pregateste de filmarea peliculei "Viking" in care ar trebui sa apara si actorul Leonardo DiCaprio si care, potrivit DailyMail, se gandeste sa renunte la acest rol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.