Agentia de impresariat William Morris-Endeavor, una dintre cele mai mari de pe continentul american, a renuntat la colaborarea cu actorul Mel Gibson dupa aparitia inregistrarii in care acesta foloseste un discurs rasist la adresa fostei sale iubite.

Vestea ruperii contractului dintre agentie si Gibson a venit la scurt timp dupa ce a fost facuta publica o caseta in care actorul se laneseza intr-un discurs rasist la adresa fostei sale iubite, relateaza NewsIn.

Gibson a fost reprezentat de mai bine de 30 de ani de agentul Ed Limato, care a decedat in urma cu o saptamana. In 2007 Ed Limato a fuzionat cu William Morris, aducand in palmaresul agentiei intreaga lista de actori de prima mana pe care ii reprezenta.

Ari Emanuel, unul dintre directorii agentiei, nu a facut un secret din dispretul fata de Gibson - in iulie 2006 a lansat o scrisoare deschisa in care cerea Hollywood-ului sa-l puna pe actor pe lista neagra din cauza remarcilor antisemite pe care le-a facut. Emanuel l-a tolerat pe Gibson in agentia sa din respect pentru Ed Limato.

Consultantii de imagine de la Hollywood spun ca se intampla foarte rar ca agentia William Morris sa renunte la un actor atat de important precum Gibson, dar probabil dupa aparitia inregistrararii au realizat ca acesta si-a ucis cariera.

"Ar fi distrus imaginea agentiei daca il pastrau in continuare", a spus consultantul de imagine Michael Sands.

In plus, actorul in varsta de 54 de ani este cercetat de politia din Los Angeles dupa ce a fost acuzat ca ar fi agresat-o pe fosta sa iubita, Oksana Grigorieva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.