Ovidiu Lipan Tandarica a anuntat vineri, pe pagina sa oficiala de Facebook, ca nu va canta la targul de Craciun organizat de Gabriela Firea in Piata Victoriei. Artistul a spus ca acest loc apartine "celor care doresc sa se manifeste".
"Eu am cantat in Piata Constitutiei si in Piata Universitatii, fiind locurile istorice unde se organizeaza Targul de Craciun. Piata Victoriei este piata celor care doresc sa se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii. In oricare dintre cele doua locuri cant cu drag si imi doresc sa transmit energia si vibratia mea romanilor cu ocazia Centenarului", a scris Ovidiu Lipan Tandarica pe Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat miercuri ca decizia de a organiza targul de Craciun in Piata Victoriei vine pentru ca "accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc si nu pe cele care ne dezbina".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.