Actrita Gwyneth Paltrow a anuntat luni ca s-a logodit cu producatorul de televiziune Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialelor de televiziune "Glee" si "American Horror Story" au o relatie din 2014.

Actrita a publicat o fotografie pe Twitter in care cei doi logodnici sunt fericiti si stau imbratisati, aceasta fiind coperta celui mai recent numar al revistei sale de lifestyle, Goop, noteaza ziare.com.


"Ne simtim incredibil de norocosi ca am ajuns in acest punct din vietile noastre",
a transmis cuplul intr-o declaratie pentru presa, transmisa la "Good Morning America".

Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume, de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata. Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, cu care are doi copii, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti si retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune.

Foto: Captura YouTube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.