Gwyneth Paltrow intentioneaza sa se converteasca la iudaism.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 41 de ani, este de cativa ani o adepta a Kabbalah, o traditie de origine iudaica, iar acum intentioneaza sa se converteasca deplin la religia iudaica, conform The New York Post. Actrita, care s-a despartit in luna martie de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, dupa o casnicie de zece ani, are legaturi de familie cu noua sa religie. In 2011, a descoperit, in cadrul unei emisiuni de televiziune dedicata aflarii arborelui genealogic, ca stramosii sai au fost o lunga serie de rabini din estul Europei.

In plus, tatal sau, Bruce Paltrow, a fost un evreu practicant. Mama actritei, Blythe Danner, este crestina, iar Gwyneth Paltrow a fost crescuta practicand ambele religii. Totodata, in anul 2011, actrita declara ca isi va creste copiii in credinta iudaica.

Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume, de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata. Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, cu care are doi copii, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti si retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.