Fostul producator Harvey Weinstein este acuzat si de Salma Hayek de hartuire sexuala, actrita sustinand chiar ca a fost amenintata cu moartea.

Salma Hayek vorbeste despre experienta colaborarii cu Harvey Weinstein la filmarea peliculei "Frida" (2002).

"Am refuzat sa fac un dus cu el. Am refuzat sa il las sa ma priveasca in timp ce faceam dus. Am refuzat cand a vrut sa-mi faca un masaj. Am refuzat sa-mi faca un prieten de-al lui masaj. L-am refuzat cand a vrut sa-mi faca sex oral. L-am refuzat cand mi-a propus sa ma priveasca dezbracata alaturi de alta femeie", se arata intr-o confesiune publicata in New York Times.

Potrvit nme.com, Hayek sustine, de asemenea, ca Weinstein i-a spus la un moment dat: "Te voi omori, sa nu crezi ca nu pot".

Insa, au existat si consecinte in urma acestor refuzuri, caci Weintein a incercat sa o determine sa renunte la film, potrivit ziare.com.

"Mi-a spus ca va opri filmarile, daca nu accept sa joc intr-o scena de sex cu o alta femeie", a afirmat ea, recunoscand totusi ca a acceptat sa filmeze scena.

Motivul pentru care a tacut in tot acest timp

"Am fugit de responsabilitatea de a iesi in fata si a vorbi despre cele intamplate, folosind drept scuza faptul ca oricum erau deja suficiente femei care puneau reflectoarele pe acest monstru al meu. In realitate, insa, incercam sa ma salvez de povara de a le explica toate aceste lucruri celor dragi mie", a spus actrita.

Si anul trecut actrita a intampinat dificultati. Intrucat ea ar fi refuzat sa se intalneasca cu miliardarul Donald Trump, actualul presedinte al SUA ar fi inventat o poveste despre ea in National Enquirer. "Cand l-am intalnit, aveam un iubit si a incercat sa se imprieteneasca cu el pentru a-i cere numarul meu de telefon. A aflat numarul meu si m-a sunat ca sa ma invite in oras. Cand i-am spus ca n-as iesi cu el chiar daca n-as avea prieten, atunci a aparut povestea pentru National Enquirer", a povestit actrita.

In ciuda refuzului, Trump a continuat sa o sune. "Mai tarziu, a sunat si mi-a lasat un mesaj: Iti vine sa crezi asta? Cine ar crede asta? Nu vreau ca oamenii sa creada asta despre tine. El a fost convins ca voi iesi cu el ca oamenii sa nu creada ca motivul pentru care nu ar iesi cu mine este ca sunt scunda", a mai spus Hayek.

Citeste si:
Coregraful Horațiu Cherecheș, acuzat de hărțuire sexuală, abuzuri...
Coregraful Horațiu Cherecheș,...

Reactia lui Harvey Weinstein

"Domnul Weinstein nu isi aminteste sa o fi obligat pe Salma sa filmeze o scena de sex cu o femeie si nu a fost prezent la acele filmari. Toate acuzatiile lansate de Salma sunt lipsite de acuratete si alte persoane care au fost martore la acele momente au amintiri diferite in legatura cu ce s-a intamplat", a declarat purtatoarea de cuvant a fostului producator, citata de ziaruldeiasi.ro.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseti de la Hollywood. Ea a fost nominalizata la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoritei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York".

Vedeta hollywoodiana este casatorita din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetita, Valentina, in varsta de sapte ani.

Citeste si:
Harvey Weinstein s-a laudat ca ar fi intretinut raporturi sexuale...
Harvey Weinstein s-a laudat...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.