LifeStar 23 Mai 2017 07:19
Reactiile artistilor in urma exploziei de la Manchester Arena nu au intarziat sa apara, noteaza digi24.ro.

"Sunt sfasiat sa vad ce s-a intamplat la Manchester. Le transmit dragostea mea tuturor celor implicati", a scris Harry Styles pe Twitter.

"S-au pierdut vieti nevinovate", sustine Nicki Minaj, care subliniaza ca o doare sufletul pentru sora ei, Ariana, dar si pentru orice familie afectata de acest tragic eveniment.

"Ma rog pentru toata lumea de la concertul Ariana Grande''
, a scris si cantareata Katy Perry.

De asemenea, in mesajul artistei Cher se arata: "Rugaciunile mele sunt pentru toti cei din Manchester. Am trait momente special acolo, in tinerete si mai tarziu".

"Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert si-au pierdut viata. Ma rog pentru fiecare si pentru toti",
a scris Demi Lovato pe Twitter.

"Sunt cu inima alaturi de tine, Manchester. Doar ce am coborat de pe scena in Londra si am aflat. Este infricosator. Imi pare foarte rau pentru familiile care au pierdut pe cineva drag", a scris pe aceeasi retea de socializare KT Tunstal.

"Trebuie sa fim mai buni. Trebuie să ne iubim unii pe ceilalti", a afirmat si Justin Timberlake in urma incidentului.
Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.