LifeStar 21 Mai 2017 11:13
Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, s-a casatorit religios, sambata, in cadrul unei ceremonii care a fost organizata intr-o mica localitate rurala din Anglia. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasa, insa ”vedetele” evenimentului, la care au participat numerosi invitati de marca, au fost nepotii Pippei Middleton, printul George si printesa Charlotte, informeaza purepople.com.

In pofida faptului ca Pippa Middleton si James Matthews au ales sa se casatoreasca intr-un cadru discret, departe de privirile indiscrete, sosirea la biserica St. Mark din Englefield, la aproximativ 10 kilometri de satul Bucklebury, a mirilor, familiilor acestora si a invitatilor lor a fost imortalizata de numerosii fotografi care s-au deplasat in acea localitate din comitatul Berkshire.

Sambata, in jurul pranzului, Pippa Middleton, in varsta de 33 de ani, s-a casatorit cu logodnicul ei, James Matthews, in varsta de 41 de ani, managerul milionar al unui fond de investitii.

Tanara mireasa a fost condusa la altar de tatal ei, Michael Middleton - alaturi de care a sosit intr-un automobil decapotabil.

Mireasa a purtat o rochie alba spectaculoasa, realizata din dantela si satin, fara maneci si cu trena alba, creata de designerul Giles Deacon.

Sora ducesei de Cambridge a optat pentru o pereche de pantofi creati de Manolo Blahnik.


Specialistii in moda sunt de parere ca Pippa Middleton a facut o alegere inteleapta, alegand o tinuta ”glamour” si clasica, insa departe de aspectul sexy pe care l-a avut rochia ei mulanta, ivorie, purtata la nunta surorii sale cu printul William, in 2011.

Slujba religioasa a fost celebrata de preotul Nick Wynne-Jones

Mai multi membri ai familiei regale britanice au asistat la eveniment, inclusiv printul William si printul Harry, care au venit impreuna la biserica. La scurt timp dupa aceea a sosit si ducesa de Cambridge cu cei doi copii ai ei - printul George si printesa Charlotte.

Printre invitati s-au remarcat Carole Middleton (mama miresei), James Middleton (fratele miresei), Meghan Markle (iubita printului Harry), printesa Eugenie si iubitul ei, Jack Brooksbank, contesa Philippa Hoyos, jucatorul elvetian de tenis Roger Federer si sotia lui, Mirka, Donna Air, Gary Goldsmith si fiica lui, Tallulah, scrie News.ro.

Citeste si:
Gina Pistol și Smiley fac nunta. Ce a declarat prezentatorea despre...
Gina Pistol și Smiley fac...

Dupa slujba religioasa, invitatii au baut sampanie pe domeniul Englefield House, inainte de a se deplasa spre proprietatea pe care familia Middleton o detine in Bucklebury. O receptie spectaculoasa, la care au participart 300 de invitati, a fost organizata pe acel domeniu.

Printul George si printesa Charlotte - vedetele evenimentului

In urma cu sase ani, la casatoria lui Kate Middleton cu printul William, Pippa, pe atunci domnisoara de onoare, a reusit sa o eclipseze pe sora ei mai mare gratie unei rochii care a generat multe comentarii. Ca o ironie a sortii, istoria s-a repetat sambata, 20 mai, in timpul nuntii sale.

La randul ei, Pippa Middleton a fost eclipsata de o domnisoara de onoare. Dar si de un tanar purtator de verigheta. Printul George si printesa Charlotte, care au jucat aceste roluri la nunta matusii lor, au oferit fotografilor un spectacol adorabil, afirma jurnalistii de la parismatch.com.

Mama lor, ducesa Kate, era ingrijorata inainte de eveniment. Ducesa de Cambridge i-a marturisit ingrijorarile sale unui invitat care a participat la un garden-party organizat in aceasta saptamana la Palatul Buckingham.

Citeste si:
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a nascut un baietel
Pippa Middleton, sora ducesei...

”Ea a spus ca intreaga familie asteapta cu nerabdare sa asiste la nunta surorii ei in acest weekend, insa era putin ingrijorata in legatura cu felul in care se vor comporta copii ei”, a dezvaluit Andrew Bates pentru presa britanica.

”A mai spus ca spera ca George si Charlotte se vor purta frumos, insa nu poti sa stii niciodata cum vor reactiona la varsta lor”, a adaugat el.

Insa printii George si Charlotte s-au purtat foarte bine, mama lor fiind nevoita sa intervina o singura data, ducandu-si degetul aratator spre buze, pentru a le cere celor doi copii sa faca liniste, inainte de a intra in biserica.

De altfel, ducesa Cambridge a parut foarte zambitoare si amuzata de tinutele copiilor. Ea a dirijat micul grup de copii care trebuiau sa o urmeze pe Pippa Middleton de-a lungul aleii centrale de la biserica St. Mark din Englefield.

Citeste si:
Tavanul unui restaurant din Brăila a căzut în toiul nopții. Panică...
Tavanul unui restaurant din...

Dupa ceremonie, copiii au deschis alaiul, aruncand petale de trandafiri in fata mirilor. Pipa si sotul ei, James, erau incantati de bucuria copiilor.

A existat insa si un moment insolit, care a facut deliciul paparazzilor. Inainte de a pleca spre domeniul familiei Middleton, unde a avut loc receptia de nunta, printesa Charlotte a scos limba in directia fotografilor, iar printul George i-a salutat facandu-le semne cu ambele maini.

Pippa Middleton s-a logodit cu James Matthews in iulie 2016, dupa o vacanta petrecuta impreuna in Parcul National Lake District din nord-vestul Angliei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.