Un tavan fals a căzut într-un restaurant din Brăila, în toiul nopții. În interior se aflau peste 60 de oameni, invitați la o nuntă. A fost activat Planul Roșu de intervenție. 

Brăila: Tavan căzut în toiul nopții peste invitați, a fost activat Planul Roșu de intervenție

Nicio persoană nu a fost surprinsă sub dărâmături, toate s-ar fi evacuat. La fața locului au intervenit patru autospeciale cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe SAJ.

Doar două persoane au suferit răni uşoare la cap, iar o a treia a făcut un atac de panică. Au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi n-au avut nevoie să fie transportate la spital. Pentru moment, nu se știe ce a dus la prăbușirea tavanului.

„La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila. La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila.

Retail jobs

Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital", se arată într-un comunicat al ISU Brăila.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.