Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, cu piesa "Yodel It", dupa ce au castigat Selectia Nationala, duminica.

Ilinca feat. Alex Florea au castigat finala selectiei nationale a Eurovision 2017, dupa votul telespectatorilor, cu piesa "Yodel It!", compozitie a lui Mihai Alexandru, si vor reprezenta Romania la competitia cantecului european de la Kiev.

"Te iubesc, mami, te iubesc, tati! Vreau sa-i spun lui Mihai Traistariu ca mi-a dat incredere atunci cand mi-a oferit un premiu la Herculane", a declarat Ilinca dupa ce a castigat. Tanara are 18 ani.

"I-am descoperit de mici pe Ilinca si pe Alex. Am cantat cu Ilinca in duet. Meritau acesti tineri sa inceapa o cariera", a spus Mihai Traistariu, care sustine ca va participa si in anii urmatori la selectiile Eurovision.

Pe locul doi, in finala selectiei nationale Eurovision, s-a clasat chiar Mihai Traistariu, cu piesa "I Won't Surrender", iar pe locul III - trupa - Instinct, cu piesa "Petale", compozitie a lui Vlad si Daniel Alexandrescu.

Ilinca feat. Alex Florea cu "Yodel It”, marii castigatori al Finalei Eurovision Romania, au primit un premiu de 5.000 de euro si trofeul Eurovision Romania, conceput de artistul Daniel Divrician. Piesa a strans 10.377 de voturi din partea telespectatorilor, relateaza Digi24.

In concursul de duminica au intrat in concurs 10 finalisti - Ana Maria Mirica, Ilinca feat. Alex Florea, Eduard Santha, Xandra, MIHAI, Maxim & Nicolae Voiculet, Tavi Colen & Emma, Instinct, Ramona Nerra, Cristina Vasiu. Fiecare finalist a avut la dispozitie trei minute sa impresioneze publicul.

Grupul Timebelle, din care fac parte Miruna Manescu (voce), Samuel Forster (tobe) si Emanuel Daniel Andriescu (saxofon, pian), reprezentant al Elvetiei in concursul Eurovision de la Kiev, reprezentantul Spaniei, Manel Navarro, si moldovenii SunStroke Project au fost invitatii speciali ai finalei Eurovision Romania. Iata cum suna piesa cu care Republica Moldova concureaza la Kiev:

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.