Cantaretul Robbie Williams a fost filmat in timp ce isi curata mainile cu gel antibacterian, dupa ce a salutat fanii la concertul pe care l-a sustinut de Anul Nou la Westminster Central Hall din Londra.

In timpul concertului ”Robbie Rocks Big Ben Live”, artistul a coborat in public, interpretand piesa ”Auld Lang Syne”, si a dat mana cu mai multi fani, scrie NME.

La revenirea pe scena, Robbie Williams a scos o sticluta de gel antibacterian pentru maini si si-a curatat palmele.

Reactiile nu au incetat sa apara pe platformele de socializare, fanii si nu numai spunand ca acesta ar putea fi unul dintre ”momentele anului 2017”.

Concertul din noaptea de Revelion de la Londra sustinut de Williams a fost dedicat unui numar restrans de spectatori si a fost transmis in direct de BBC One.


Artistul a interpretat piese mai vechi, dar si de pe noul album ”Heavy Entertainment Show”.

Robbie Williams a lansat recent discul ”Heavy Entertainment Show”, care a intrat direct pe primul loc in topul britanic. Noul album este cel de-al 12-lea material discografic al starului britanic care ajunge pe primul loc in The Official Chart.

Robbie Williams, nascut pe 13 februarie 1974, a facut parte din grupul Take That si si-a inceput cariera solo in 1996, cu un cover dupa piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat 11 albume de studio, cel mai recent datand din 2016, ”Heavy Entertainment Show”. In 2015, Robbie Williams a concertat si la Bucuresti, in cadrul turneului ”Let Me Entertain You”. Este casatorit cu actrita americana Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora ”Teddy” Rose, nascuta pe 18 septembrie 2012, si Charlton, nascut pe 27 octombrie 2014.

Citeste si:
Robbie Williams, un concert de neratat la Summer in the City, 18-19...
Robbie Williams, un concert...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.