Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului va susține un concert spectaculos în cadrul festivalului Summer in the City, ce va avea loc în București, Piața Constituției, între 18-19 august. Evenimentul va reprezenta o ocazie extraordinară de a asculta una dintre cele mai mari și iubite voci ale timpurilor noastre, urcând pe scenă și dând viață unei serii memorabile de hituri!

UN SPETACOL BINE PREGĂTIT CU UN RIDER TEHNIC PERFECT

Cu o carieră de excepție (25 de ani de la debutul solo) și un statut de superstar internațional, Robbie Williams vine pregătit după o vară incendiară, plină de concerte în Europa pentru a oferi publicului său o experiență muzicală unică pentru a promova cel mai recent album al sau XXV, o compilație de hit-uri clasice, reorchestrate. Echipa sa de management este alcătuită din profesioniști experimentați care se asigura la fiecare "performance" că totul decurge perfect!

Scena artistului va fi dotată cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriașe, de 22m x 8m, însoțite de 2 ecrane laterale, care vor contribui la atmosfera grandioasă a spectacolului. În plus, artiștii vor avea parte de 3 spații pentru schimbarea costumelor, recuzită de scenă creativă și 3 urmăritoare profesionale pentru a evidenția fiecare moment al show-ului!

Cu outfit-uri de scenă "glam and glitz", un stil "dandy-punk" și "pop-baroc" cu influențe "rock eclectic", celebrul artist a "electrizat" deja publicul din toată Europa prin aparițiile sale "flashy" și pline de energie! Stilistul artistului a combinat elemente street wear cu haine glam în ținutele de scenă ale starului internațional. Hainele reflectă un "golden age" al modei masculine cu influențe din lumea grunge a străzii, în outfituri câștigătoare, ca și când scena ar fi un ring de box, în care Robbie Williams este campionul!

ECHIPA DE PRODUCȚIE - RIGUROZITATE DEMNĂ DE UN MARELE SHOW

Echipa de producție din spatele lui Robbie Williams lucrează cu profesionalism și atenție la detalii, asigurându-se că fiecare element al spectacolului este perfect pus la punct. Atenția este acordată și factorilor de confort și siguranță, cu cerințe speciale legate de aerul condiționat și controlul acestuia, pentru a asigura o atmosferă adecvată și o iluminare spectaculoasă, în timp ce fumatul este strict interzis în zonele de backstage.

Citeste si:
Protestul de trei zile al fermierilor şi transportatorilor începe...
Protestul de trei zile al...

UN MENIU RĂSFĂȚAT

Atenția pentru detalii se extinde și la "bucătăria" spectacolului. Echipa artistului cuprinde 20 vegetarieni, iar pentru mâncare se vor folosi tacâmuri de inox și veselă de ceramică. Din meniu nu lipsesc: untul de arahide natural (bio/sănătos), untul natural de migdale, fructele proaspete pentru mic dejun (banane, fructe de pădure, mere, portocale).
Pentru meniul de prânz și cină cerințele sunt variate, iar acesta ar trebui să cuprindă: mușchi de vită, somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi, ciuperci și brie în crustă, cartofi cu rozmarin și usturoi, fasole verde sotată cu vinegretă de muştar-tarhon, supă de roşii prăjite (vegană), orez cu coriandru, fasole neagră condimentată, supă de porumb prăjit, foie gras, mere caramelizate și microverdeturi.

Citeste si:
Delia își sărbătorește ziua de naștere: “În ultimii ani, pe 7...
Delia își sărbătorește ziua...

Pentru vegetarienii din echipa artistului, și aceștia vor avea parte de un meniu sofisticat, care ar trebui să conțînă: obraji de halibut de Alaska copți, piure de rădăcină de țelină, sparanghel la grătar, risotto cu trufe negre și brânză reggiano, burgeri vegetali acoperiți cu brânză vegană, quesadilla cu fâșii de tofu cu ardei, ceapă, tortilla cu fasole neagră și burrito cu cartofi dulci, rulade de vinete cu pesmet și busuioc și spanac, frigărui de tofu cu sos și altele.

Desertul va conține înghețată, plăcinte, budincă de ciocolată, prăjituri, iar din cabina lui Robbie Williams nu vor lipsi fructele precum pepene verde tăiat în felii mari, portocale, mere crocante, fructe cu sâmburi precum piersici sau nectarine. Echipa și artistul vor avea la dispoziție și diverse batoane Keto, pachete de chipsuri gata sărate, nuci amestecate crude, 5 pachete gumă de mestecat fără zahăr, dar și cutii cu 30 de prăjituri Jaffa, preferatele lui Robbie Williams.

Citeste si:
Vlăduța Lupău are probleme serioase de sănătate. Vedeta și-a anulat...
Vlăduța Lupău are probleme...

EXPERIENȚĂ MUZICALĂ și IMPLICAREA SOCIALĂ

O varietate de opțiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani și persoanele care urmează diete fără gluten sau paleo, astfel încât meniul va conține mâncăruri delicioase și sănătoase, cu un accent pe produse organice și locale.

Trupa și echipa lui Robbie Williams sunt preocupate de ecologie.
În spiritul sustenabilității, echipa cântărețului a solicitat instalarea de coșuri de reciclare în zonele cheie ale locației, încurajând publicul să contribuie la protecția mediului.

Un ghid al publicului așteptat indică o participare variată, în intervalul de vârstă între 16 și 70 de ani, cu un raport echilibrat între bărbați și femei. Publicul va avea ocazia să petreacă aproximativ 105 minute alături de Robbie Williams și trupa sa, într-un concert care promite să rămână în amintirea tuturor.

Citeste si:
Vlăduța Lupău a susținut un concert în străinătate. Ce mesaj le-a...
Vlăduța Lupău a susținut un...

INVITAȚIE LA O SEARĂ DE NEUITAT

Organizatorii, DD East Entertainment și Marcel Avram au deosebita plăcere să invite publicul la un spectacol de neuitat alături de Robbie Williams, un artist cu o carieră remarcabilă și un talent incontestabil. Un eveniment muzical ce vă stârni emoții puternice și va crea amintiri de preț pentru toți cei prezenți.
Link bilete:
https://www.iabilet.ro/bilete-summer-în-the-city-festival-81335/?utm_source=HpTopWeb

O EXPERIENȚĂ Muzicala de NEUITAT

Cu toate aceste elemente captivante și un artist carismatic ca Robbie Williams pe scenă, spectacolul din cadrul festivalului Summer in the City va fi unul memorabil, în care muzica vă domina sufletele tuturor!

În preambulul spectacolului lui Robbie Williams ce va avea loc pe 19 august vor canta The Editors, Abby Roberts, Calum Scott, iar pe 18 august se vor urca de scană Jason Derulo și artiști romani, printre care Nicole Cherry.

Pentru mai multe in despre eveniment și bilete, vă rugăm să accesați site-ul www.ddee.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2023 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.