Actorul Johnny Depp il va interpreta pe detectivul Russell Poole, care s-a ocupat de cazurile deceselor rapperilor americani Tupac si Notorious BIG, in filmul ”Labyrinth”, care va fi regizat de Brad Furman si se va baza pe cartea cu acelasi titlu, scrisa de jurnalistul de investigatii Randall Sullivan, informeaza nme.com.

Detectivul Russell Poole a crezut ca ofiteri din Departamentul de Politie din Los Angeles (LAPD) au fost responsabili pentru decesele rapperilor. Insa teoria detectivului, potrivit careia ”politisti gangsteri” au fost in spatele mortii rapperilor Tupac si BIG, a fost invalidata de mai multe surse legale, inclusiv de politistul Greg Kading. Dupa ce teoria lui Poole a fost facuta publica, Kading a investigat crimele, in anul 2006. El a spus ca bande rivale au fost responsabile, si nu politisti.

”Labyrinth” este primul film in care va aparea Johnny Depp dupa ce actorul a divortat de Amber Heard, in luna august.

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de Amber Heard, care a declarat ca a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii lor relatii. Actrita, in varsta de 30 de ani, a depus actele pentru divort in luna mai si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului. Cuplul, care a fost casatorit mai putin de 18 luni, a ajuns, recent, la un acord financiar privind divortul.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur.

Nascut pe 16 iunie 1971, Tupac Amaru Shakur, cunoscut si sub numele de 2Pac, Makaveli si Pac, a fost un artist american renumit pentru muzica sa, stilul lui de rap. Artistul a fost inclus in Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar in America, scrie News.ro.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Tupac a lansat albumele de studio ”2Pacalypse Now” (1991), ”Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z...” (1993), ”Me Against the World” (1995) si ”All Eyez on Me” (1996). Postum au fost lansate albumele ”The Don Killuminati: The 7 Day Theory” (1996), ”R U Still Down? (Remember Me)” (1997), ”Until the End of Time” (2001), ”Better Dayz” (2002), ”Loyal to the Game” (2004) si ”Pac's Life” (2006).

Rapperul a fost impuscat in Las Vegas, dupa ce a fost implicat intr-o cearta la un hotel, si si-a pierdut viata sase zile mai tarziu, la University Medical Center of Southern Nevada, pe 13 septembrie 1996, la varsta de 25 de ani.

Nascut pe 21 mai 1972, Christopher George Latore Wallace, cunoscut sub numele de scena The Notorious B.I.G., Biggie sau Biggie Smalls a debutat cu albumul ”Ready to Die”, in anul 1994. Anul urmator, impreuna cu cativa prieteni din copilarie, artistul a format grupul Junior M.A.F.I.A.. Rapperul a fost impuscat mortal pe 9 martie 1997, in Los Angeles, la varsta de 24 de ani.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.