Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au reușit să divorțeze, în sfârșit, dar asta nu înseamnă că scandalul dintre cei doi foști soți a ajuns la final, pentru că ambii își doresc custodia copiilor pe care îi au împreună. Artista nu are de gând să cedeze și luptă până la capăt, fiind de părere că este o crimă să iei copiii de lângă o mamă.

Claudia Pătrășcanu luptă pentru copiii ei

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au semnat actele de divorț, iar artista a fost extrem de fericită, mai ales pentru faptul că și-a putut recupera numele. Din nefericire pentru aceștia, scandalul nu a ajuns la final, pentru că pe data de 3 noiembrie vor fi nevoiți să se prezinte la tribunal, pentru că fiecare dintre ei își dorește custodia copiilor. Bruneta vrea să lupte până la capăt pentru cei mici și nu are de gând să cedeze sub nicio formă în fața fostului ei partener de viață, copiii fiind cele mai importante ființe pentru ea.

Recent, Claudia Pătrășcanu a acordat chiar și un interviu în acest sens, în care a explicat clar cum stau lucrurile și ce și-a propus să facă în perioada imediat următoare. Vedetei i se pare că este o „crimă sufletească” să iei copiii de lângă mama lor, mai ales când vine vorba despre un bărbat care nu are timp să se ocupe de acei copii, nici măcar în weekend-urile care i se cuvin. Despre fostul ei soț a spus că este un bărbat care petrece timpul mai mult prin cluburi sau în vacanțe, nefiind o persoană potrivită pentru a sta cu niște copii.

”Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro.

De asemenea, vedeta a mai zis și că le-ar face mai mult rău unor copii care sunt bine din toate punctele de vedere, care o au alături la orice pas pe mama lor, făcând referire la ea. Consideră că doar i-ar chinui pe cei mici, în ciuda faptului că a susținut, în repetate rânduri, faptul că își dorește un domiciliu al celor mici, pentru că nu are nicio dorință de a sta cu ei. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe data data de 3 noiembrie, dar cert este că artista nu se va da bătută atât de ușor, mai ales că este vorba despre copiii ei.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

”Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul”, a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.