Divortul dintre Gwyneth Paltrow si Chris Martin a fost finalizat in aceasta saptamana, dupa mai bine de doi ani de cand actrita americana si cantaretul britanic si-au anuntat despartirea prin intermediul unui comunicat de presa comun ce a inclus o expresie care a devenit ulterior celebra si, totodata, subiectul multor glume si ironii - ”decuplare constienta” -, informeaza site-ul revistei People.

Informatia a fost confirmata pentru revista People de agentii celor doi artisti. Gwyneth Paltrow si Chris Martin au ajuns la o intelegere in privinta divortului in luna mai, iar un judecator american de la Tribunalul din Los Angeles a semnat actele de divort, joi.

Potrivit acelei intelegeri, Gwyneth Paltrow si Chris Martin au semnat un acord scris in ceea ce priveste impartirea proprietatilor si au fost de acord ca niciunul dintre soti sa nu solicite pensie alimentara, informeaza NEWS.ro.

Cei doi artisti si-au anuntat despartirea, punand astfel capat unui mariaj de 10 ani, in martie 2014, prin intermediul unui comunicat de presa comun, publicat sub titlul ”Decuplare constienta” pe Goop, site-ul de lifestyle al actritei americane.

”Am ajuns la concluzia ca, desi ne iubim in continuare foarte mult, ne vom trai vietile in mod separat. Suntem, insa, si vom fi intotdeauna o familie si in multe sensuri suntem acum mai apropiati decat am fost vreodata”, spuneau cele doua vedete in acel comunicat comun.

Ramanand fideli acelor cuvinte, Gwyneth Paltrow si Chris Martin au ramas in relatii foarte apropiate dupa despartire, petrecandu-si multe vacante impreuna, alaturi de cei doi copii ai cuplului - fiica lor Apple, in varsta de 12 ani, si fiul lor Moses, in varsta de 10 ani.

In luna mai, cei patru au sarbatorit impreuna ziua de nastere a lui Apple la Disneyland, iar Gwyneth Paltrow a publicat apoi o fotografie pe contul ei de Instagram ce o arata alaturi de Chris Martin in timp ce vizitau obiectivul turistic Thunder Mountain din acel parc de distractii.

In luna iunie, actrita a asistat la un concert sustinut de Coldplay, trupa al carei solist este Chris Martin, la Cannes, in sudul Frantei. In ziua urmatoare, Gwyneth Paltrow a asistat alaturi de cei doi copii ai cuplului la un alt concert pe care grupul Coldplay l-a sustinut in Scotia.

Coldplay, infiintata in 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu si este compusa din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman si Will Champion. Grupul britanic a lansat sapte album de studio, care s-au vandut in peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formatia a castigat sapte premii Grammy si opt Brit Awards.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Trupa Coldplay si-a lansat cel mai recent album de studio, ”A Head Full of Dreams”, in decembrie 2015, album care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor din Marea Britanie. Recent, grupul britanic a sustinut un show spectaculos la gala Super Bowl 2016, alaturi de Bruno Mars si Beyonce.

Gwyneth Paltrow, nascuta pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in filmul ”Seven” (1995), in care l-a avut partener pe Brad Pitt. Dupa rolurile din comedia romantica ”Dincolo de usi/ Sliding Doors” (1998) si thrillerul ”O crima perfecta/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebra pe plan mondial gratie rolului din ”Shakespeare indragostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar si Globul de Aur. S-a remarcat apoi in filme precum ”Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), ”O familie geniala/ The Royal Tenenbaums” (2001), ”Usuraticul/ Shallow Hal” (2001) si ”Dovada/ Proof” (2005). Din 2008, actrita americana interpreteaza rolul Pepper Potts, asistenta si iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice ”Iron Man” si ”The Avengers”.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.