LifeStar 25 Mai 2016 08:40
Au ramas mai putin de doua saptamani pana la concertul Hollywood Vampires din Europa de Est care va avea loc pe 6 iunie la Romexpo din Bucuresti, iar membrii trupei au transmis mai multe mesaje fanilor romani,exprimandu-si nerabdarea pentru eveniment si avertizandu-i pe fani ca:„Stim unde locuiti!”.

Unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est va avea loc pe 6 iunie pe scena de la Romexpo unde fanii ii vor putea vedea pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) si Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Pana atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) si Bruce Witkin (clape) au transmis doua mesaje publicului din Romania pe care il asteapta in numar cat mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit in totalitate, fiind prezent intr-o forma inedita.

Astfel, in primul clip, Joe Perry si Alice Cooper le transmit fanilor romani: „Buna ziua, Romania, Sunt Joe Perry. Iar eu sunt Alice Cooper. Acesta este Johnny Depp sau ceea ce a mai din el. Suntem Hollywood Vampires. Cantam pentru prima oara in Europa de Est la Romexpo Arena din Bucuresti. Suntem nerabdatori si ne vedem acolo. Aduceti-va sangele si tineti minte: Stim unde locuiti!”



Cel de-al doilea mesaj al membrilor trupei Hollywood Vampires poate fi vazut mai jos. Desi Johnny Depp nu apare in clipul de fata, locul sau fiind luat de o mascota care il reprezinta pe monstrul lui Frankenstein, Alice Cooper le da asigurari fanilor ca va fi prezent pe 6 iunie la concertul de la Bucuresti: „Johnny va fi si el cu noi, dar a luat prea in serios chestiunea machiajului”.

Alice Cooper este si cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, dupa clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles in care activitatea principala era consumul de bauturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

In urma cu 3 ani, Alice Cooper, impreuna cu bunii sai prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au intalnit si au decis sa duca mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Hollywood Vampires au ales doar cinci tari europene in care sa concerteze anul acesta, printre care si Romania, tara noastra fiind si singura din zona est europeana, scrie MEDIAFAX.

Publicul va putea asculta pe langa piesele proprii compuse de cei trei membri si incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat in 2015, si reinterpretari ale unor piese legendare apartinand unor artisti reputati dintre care The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie si nu numai.

Hollywood Vampires vin in Romania in acelasi an in care au impresionat oaspetii prezenti la gala Premiilor Grammy.

In deschidere, fanii romani vor avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achizitiona din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei.

Citeste si:
Rockerul Alice Cooper a incheiat un "pact de moarte" cu sotia sa:...
Rockerul Alice Cooper a...

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.