Muzicianul rock american Alice Cooper a declarat ca a incheiat un ''pact de moarte'' cu sotia sa, dansatoarea Sheryl Goddard, relateaza duminica Press Association.

Starul rock in varsta de 71 de ani este casatorit de peste patru decenii cu Sheryl Goddard, de 61 de ani, si a declarat ca nu pot trai unul fara altul.

"Am facut un pact - nu putem supravietui unul fara celalalt", a marturisit Cooper pentru Sunday Mirror.

"Nu as putea trai fara ea. Intotdeauna am zis ca nu va exista niciodata un moment in care unul dintre noi va fi in doliu dupa celalalt. Oricand se va intampla, vom pleca impreuna", a spus artistul.

"Sunt casatorit 43 de ani cu cea mai grozava fata din lume. Nu ne-am inselat niciodata", a adaugat rockerul.

Alice Cooper - pe numele real Vincent Damon Furnier - si Sheryl Goddard, coregrafa si dansatoare, care a urcat deseori pe scena alaturi de actualul sau sot, in anii 70 si 80, s-au casatorit in 1976, scrie Agerpres.

In ciuda unei scurte despartiri, la inceputul anilor 80, cand Goddard a solicitat divortul, cuplul a reusit sa ramana unit si are trei copii.

Goddard va urca pe scena impreuna cu Alice Cooper in luna octombrie a acestui an, in cadrul unui concert sustinut in Marea Britanie, noteaza Press Association.

"Ea danseaza acum mai bine decat in 1975", a declarat muzicianul despre partenera sa de viata. "Ai zice ca oamenii vor sa scape de sotii, insa ea este cea mai buna prietena a mea", a adaugat el.

Cooper, care a recunoscut ca a abuzat de droguri in tinerete, sustine ca are in prezent aceeasi greutate pe care o avea la varsta de 30 de ani si pune starea sa buna de sanatate pe seama faptului ca nu fumeaza si nu a mai consumat alcool de aproape 40 de ani. In plus, rockerul a declarat ca mama sa, in varsta de 96 de ani, este "indestructibila" si "probabil e genetic".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.