Cantareata si actrita americana Jennifer Lopez previne aparitia celulitei pe coapsele sale cu ajutorul unei tehnici de exfoliere a pielii pe baza de diamante, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei internationale, vedeta americana utilizeaza un exfoliant de corp produs de o firma australiana. Acea crema costa 250 de dolari si este realizata din "pudra de diamante". "Picioarele lui Jennifer reprezinta partea corpului care ii pune cele mai mari probleme. Ea este predispusa sa faca celulita si atunci cand se ingrasa, toata grasimea i se depune direct pe coapse. Dar, de cand a inceput sa si le exfolieze in fiecare zi, picioarele ei arata mai bine ca niciodata", a dezvaluit o sursa.

De asemenea, vedeta americana foloseste in mod regulat si un spray bronzant pentru ca picioarele ei sa arate cat mai bine. "Jennifer spune ca acea crema ii mentine picioarele foarte fine si face ca bronzul sa dureze mai mult. Consuma un tub cu spray bronzant pe luna", a dezvaluit aceeasi sursa pentru editia americana a revistei OK!, scrie MEDIAFAX.

La inceputul acestui an, antrenorul personal al vedetei americane, Tracy Anderson, a spus ca Jennifer Lopez se mentine intr- forma fizica de invidiat cu ajutorul unei diete ce are la baza controlul strict al portiilor alimentare si cu ajutorul exercitiilor fizice zilnice care au o durata de 90 de minute.

Jennifer Lopez, nascuta in 1968 in cartierul Bronx din New York, s-a lansat initial ca actrita, inainte de a deveni o vedeta a muzicii pop. Dupa ce a devenit cunoscuta in anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondiala, remarcandu-se in filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine ma marit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezerva" si "Pregateste-te, ca vine!".

Citeste si:
Noua Bursă de Diamante din India - mai mare decât Pentagonul
Noua Bursă de Diamante din...

Si-a lansat albumul de debut, "On the 6", in 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat si in calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar si cu numeroase albume pop, care s-au vandut in peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este si o femeie de afaceri cu un simt antreprenorial dezvoltat, artista lansandu-si propria companie de productie, o linie vestimentara si o gama de parfumuri. In 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc in topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood, intocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

In ultimii ani, Jennifer Lopez a divortat de sotul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii in varsta de sase ani Max si Emme -, a inceput o relatie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despartit in primavara acestui an, a revenit in juriul emisiunii "American Idol" si a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat "A.K.A.".

Citeste si:
Cristina Șișcanu și Bianca Drăgușanu l-au pus la punct pe George...
Cristina Șișcanu și Bianca...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.