Cristina Șișcanu și Bianca Drăgușanu l-au pus la punct pe George Buhnici, fiecare în stilul ei caracteristic. Vedetele au fost și ele deranjate de cele afirmate de către soțul Lorenei Buhnici. Acesta a spus, după cum toată lumea știe, faptul că merge la mare să vadă piele și că multe dintre femeile pe care le-a întâlnit aveau celulită și vergeturi și le-a transmis că ar trebui să meargă pe la sală, moment în care tot internetul a luat-o razna.

Cristina Șișcanu și Bianca Drăgușanu, mesaje pentru George Buhnici

Afirmațiile lui George Buhnici pe care le-a făcut în cadrul festivalului Neversea despre femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate au pus tot internetul pe jar. Oamenii obișnuiți, dar și multe dintre vedetele de la noi din țară au dorit să reacționeze în acest caz, iar Cristina Șișcanu și Bianca Drăgușanu au decis să îl pună și ele la punct pe cunoscutul jurnalist.

Prima care a reacționat a fost Bianca Drăgușanu, care a atras atenția asupra faptului că nu exsistă o femeie care să nu aibă celulită sau vergeturi, iar dacă există unele care se încadrează în acea categorie înseamnă doar că au o viață exemplară. Mai mult de atât, diva a precizat că dacă femeia de lângă el este una perfectă, ar trebui să se uite doar la ea, ci nu la alte femei care îl oripilează. Tot blondina a spus că le recomandă femeilor care au celulită și vergeturi să fie fericite, pentru că pot trăi și cu celulita pe care a numit-o boala secolului pe care o are și Jennifer Lopez.

„Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi și dacă există, înseamnă că au o viață exemplară, iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează. Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului. Și Jennifer Lopez are celulită.

„Eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită. Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese. Asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

În semn de revoltă față de afirmațiile pe care le-a făcut George Buhnici legate de vergeturi, celulită și de faptul că soția lui arată precum o minoră, Cristina Șișcanu a postat o imagine cu abdomenul ei imperfect pe rețelele sociale. Vedeta i-a transmis chiar și un mesaj partenerului de viață al Lorenei Buhnici. După aceea, a stat de vorbă cu fanele sale despre „scandalul vergeturilor” și a fost la fel de sinceră ca de fiecare dată.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

”Să se oripileze Buhnici!”, a scris soția lui Mădălin Ionescu în dreptul imaginii respective.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.