Lorena Buhnici a sărit în apărarea soțului ei, în mod indirect, după ce acesta a dat-o în bară cu niște declarații pe care le-a dat în timp ce se afla la mare despre femeile care au vergeturi, dar și câteva kilograme în plus. Jurnalistul a transmis că el merge la mare să vadă niște piele, nu niște femei care nu arată deloc bine, dar a mai zis și că este norocos pentru faptul că soția lui arată precum o minoră, moment în care tot internetul i-a sărit în cap, mai puțin partenenera lui de viață care pare a fi de acord cu el.

Lorena Buhnici îi dă apă la moară partenerului în „scandalul vergeturilor”

Goerge Buhnici a dat un interviu foarte controversat, într-una dintre serile în care s-a distrat la Neversea, în care a făcut o serie de declarații controversate despre femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. De asemenea, el a spus că este fericit că are o soție care arată întocmai ca o minoră și părea foarte mândrul de declarațiile sale, iar băieților le-a transmis să nu mai poarte ochelarii, pentru că toți știu de ce o fac.

Lorena Buhnici, partenera lui de viață, a fost foarte tăcută în ceea ce privește scandalul din mediul online, dar a preferat să dea îi apă la moară acestuia într-una dintre postările pe care le-a făcut în mediul online. Vedeta a decis să posteze câteva imagini cu o femeie care se lupta cu kilogramele în plus, despre care a făcut o serie de comentarii răutăcioase.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena Buhnici pe contul ei oficial de Facebook.

Imaginile cu pricina au fost făcute chiar de ea, postate pe social media, dar șterse la scurt timp după ce scandalul în care este implicat soțul ei a luat amploare. Acesta nu doar că a dat dovadă că are ceva împotriva femeilor mai plinuțe, dar a șocat cu întregul interviu în care a spus că Lorena Buhnici arată precum o minoră, afirmații pentru care a venit și cu o serie de explicații pe blog.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. Nu mă așteptam ca, din tot ceea spun și fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV”, a zis el pe blog.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.