Declarațiile lui George Buhnici pe care le-a făcut în timpul unui interviu pe care l-a acordat în timp ce se afla la Neversea au șocat o lume întreagă. Jurnalistul a făcut afirmații dure despre femeile care nu se încadrează în standardele sale de frumusețe, le-a criticat vergeturile și le-a spus să meargă la sală, pentru că el merge la mare să vadă piele, nu corpurile lor imperfecte, iar de aici un întreg război a izbucnit în mediul online.

George Buhnici a fost făcut praf de mai multe vedete din România

George Buhnici a comis-o din nou, iar de această dată nu doar femeile au simțit nevoia să își ia apărarea, dar și foarte mulți bărbați au fost de partea femeilor. Nici vedetele nu au stat cu mâinile în sân, deși unele dintre acestea nici măcar nu se încadrează în cele spuse de el.

Una dintre cele care nu s-au putut abține și care au făcut afirmații dure despre soțul Lorenei Buhnici a fost Adina Buzatu care a vorbit atât pe contul ei de TikTok despre acest subiect, care i-a lăsat un gust amar, cât și în cadrul emisiunii Punctul culminant moderată de Victor Ciutacu. Aceasta este de părere că astfel de afirmații ar fi fost acceptate, doar dacă ar fi fost făcute de cineva expert în domeniu.

„El îl consideră un compliment. Dă nişte standarde că nimeni nu ar trebui să aibă vergeturi, vergeturile nu au legătură nici cu sala, nici cu ce mănânci. Dacă ar spune asta Carmen Brumă sau Dragoş Bucurenci, care face sport nonstop şi arată impecabil, atunci poţi fi de acord cu acest lucru”, a declarat Adina Buzatu, în cadrul emisiunii amintite.

Amalia Bellantoni este și ea una dintre vedetele care a simțit nevoia să își exprime punctul de vedere în legătură cu acest subiect delicat și a făcut-o în stilul ei caracteristic. În timp ce George Buhnici le spunea femeilor, în declarațiile sale, să mai meargă pe la sală, femeia de afaceri a transmis mesajul din sala de mese, unde îi place să stea și unde își petrece cea mai mare parte a timpului.

Citeste si:
Maria Lungu, făcută praf de colegii ei de la Survivor România....
Maria Lungu, făcută praf de...

Eu m-am conformat, mi-am luat piele, fără vergeturi, fără cicatrice, fără celulită, că la 40 de ani trecuţi, cu doi copii, nu am cum să mă încadrez în standardele criticilor. De asemenea, sunt la sală, la sala mea de mese, m-am conformat şi eu ca minorele, nu mai sunt machiată., a spus Amalia Bellantoni la rândul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.