Maria Lungu a fost făcută praf de colegii ei de la Survivor România, iar toate nemulțumirile lor au fost legate de felul în care tânăra i-a tratat. Cea mai mare ceartă pe care a avut-o a fost cu una dintre colegele sale, Codruța. Aceasta i-a vorbit extrem de urât femeii, motiv pentru care a fost luată la rost de toți ceilalți.

Maria Lungu, făcută praf de Războinici

Maria Lungu nu a reușit să le câștige simpatia nici colegilor ei, nici celor din fața micilor ecrane, din cauza comportamentului său. Încă din prima ediție, fosta parteneră de viață a lui Mircea Eremia a declarat că a decis să participe la concurs pentrun ea, ci nu pentru colegii ei, nedând vreun semn că ar dori să se înțeleagă bine cu niciunul dintre ei, lucru care în mod evident nu i-a fost de ajutor, având în vedere că, în momentul de față, competiția se bazează pe munca în echipă.

Jocul pentru imunitate a fost câștigat, seara trecută, de către Faimoșii, ceea ce i-a pus pe adversarii în situația de a nominaliza pe cineva pentru eliminare, iar votul colectiv s-a îndreptat către ea. Codruța Began estea pe care blondina nu a avut-o deloc la suflet și care a decis să își exprime și ea opinia, în cadrul Consilului de nominalizare.

„Deci, colegii pot să confirme. M-a jignit de la începutul competiției….de nenumărate ori. M-a făcut de 180 de ani, apoi m-a întinerit puțin, m-a făcut de 130 de ani și speram să ajung și eu puțin mai aproape de vârsta mea”, a declarat Codruța, la un moment dat.

Alin Chirilă nu s-au putut abține și și-a spus și el părerea despre felul în care s-a comportat Maria Lungu de când a început emisiunea, după ce a jignit-o din nou pe Codruța Began.

„A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri și la înjurături. Ne-a luat pe fiecare la rând. Cum a făcut cu Codruța, a făcut cu toți dintr-un capăt în celălalt. Pe toți ne-a luat: unul de doi bani, altul de 120 de cuvinte în vocabular. Pe mine m-a făcut în toate felurile de la început, am încercat să o evit. Toți suntem proști, toți suntem sub ea. Ea e cea mai deșteaptă”, a zis Alin Chirilă, la Pro Tv.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Auzind toate aceste lucruri, Vica Blochina nu s-a putut abține să nu facă niște afirmații despre Războinică. Vedeta a remarcat și ea felul în care blondina se comporta cu colegii ei, iar cel main tare a deranjat-o felul în care i-a vorbit colegei sale, Codruța, pe care a făcut-o ”urâtă și bătrână”, deși nu avea niciun drept și dând dovadă, în felul acesta, o lipsă imensă de respect. Nu doar modul în care a tratat o femeie mai în vârstă decât ea i-a lăsat un gust amar Faimoasei, ci și cel în care le vorbea bărbaților, pe traseu.

„Am auzit cum o jignea Maria pe Codruța. Dar într-un fel în care nu îmi venea să cred. O făcea bătrână, urâtă, oribilă, înceată pe traseu. Nu îmi venea să cred. Cum poate o fetiță să jignească o mama, o soție. Pe traseu s-au ciondănit bărbații, dar văd că ea este bărbatul echipei. Ea răspunde și pentru bărbați și pentru femei, ea este arbitru”, a zis Vica Blochina, la Survivor.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.