Mogulul hip-hop Marion Hugh Knight si actorul de comedie Katt Williams au fost arestati, miercuri, sub acuzatia ca ar fi furat, luna trecuta, un aparat foto al unei jurnaliste, in Beverly Hills, a anuntat procurorul districtual din Los Angeles, transmite Reuters.

Marion Hugh Knight, in varsta de 49 de ani, cunoscut ca producator muzical pe scena hip-hop din Statele Unite, si Katt Williams, in varsta de 43 de ani, actor de stand-up comedy si rapper, sunt acuzati de furt, dupa ce ar fi luat aparatul foto al unei jurnaliste din domeniul stirilor mondene. Incidentul a avut loc pe 5 septembrie, in zona unui studio de inregistrari din Beverly Hills. Procurorii au anuntat ca cer o cautiune de un milion de dolari pentru Knight, care mai are o condamnare la activ, pentru atac armat, si una de 75.000 de dolari in cazul lui Williams, scrie MEDIAFAX.

Katt Williams a fost arestat la un tribunal din Inglewood, California, unde se afla pentru a ajunge la o intelegere intr-un alt proces, in care este acuzat de atac, si risca pana la sapte ani de puscarie, daca va fi gasit vinovat.

Marion Hugh Knight a fost arestat in Las Vegas. Politia din Las Vegas a anuntat ca Knight a fost arestat si pentru ca a condus un automobil, desi avea permisul suspendat. Daca va fi gasit vinovat, risca sa fie condamnat la minimum 30 de ani de inchisoare sau chiar sa stea in spatele gratiilor pe viata, avand in vedere condamnarile anterioare.

Hugh Knight este cofondator al Death Row Records, o casa de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artisti ca Tupac Shakur, Dr. Dre si Snoop Dogg. Imperiul muzical al lui Knight a inceput sa se destrame, insa, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a facut inchisoare pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a parasit compania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.