Actorul Keanu Reeves va juca in filmul horror "Knock knock", regizat de Eli Roth, un cineast considerat "regele" lungmetrajelor horror realizate cu bugete de productie mici.

Aflat in prezent pe afisul filmului "Ronin: 47 pentru razbunare", Keanu Reeves va juca rolul principal in acest lungmetraj in a carui distributie se mai afla Lorenza Izzo, Ana de Armas, Colleen Camp si Aaron Burns.

Filmul "Knock Knock" spune povestea a doua femei tinere care ajung in casa unui barbat casatorit si incep sa ii distruga, metodic, viata de familie. Scenariul peliculei a fost scris de Eli Roth in colaborare cu Nicolas Lopez si Guillermo Amoedo, scrie MEDIAFAX.

Filmarile vor debuta pe 14 aprilie la Santiago de Chile.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante au fost cele din filmele "Dragoste si moarte in Idaho" (1991), alaturi de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alaturi de Al Pacino, precum si "Speed - Cursa infernala" (1994) si "Constantin" (2005). In ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Printre alte roluri ale starului american se numara cele din filmul SF "Ziua in care Pamantul se opri", drama "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizata de Rebecca Miller, in care joaca alaturi de Robin Wright, si "Henry's Crime", alaturi de Vera Farmiga si James Caan.

Keanu Reeves a debutat ca regizor in 2013 cu un lungmetraj despre artele martiale contemporane, destinat atat publicului occidental, cat si celui din China. Filmul se intituleaza "Man of Tai Chi" si a fost realizat pe baza vietii cascadorului Tiger Chen, cu care starul hollywoodian s-a imprietenit in timpul filmarilor pentru cele trei pelicule din seria "The Matrix".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.