Michaela Niculescu, Mica de la "Abracadabra", a murit joi dupa amiaza, la ora 15:30, in spital, relateaza stirileprotv.ro.

Michaela Niculescu a revenit in atentia mass-media saptamana aceasta, dupa ce s-a aflat ca fosta vedeta din echipa magicianului sufera de ciroza hepatica si se afla in spital.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT. Sanatatea ei s-ar fi deterorat ca urmare a stresului si oboselii.

La inceputul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburator, pe care insa putini l-au si inteles: ''Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar''.

De altfel, a fost si primul moment in care a recunoscut ca are o problema de sanatate grava.

Michaela s-a trezit joi din coma indusa, insa situatia sa ramasese critica, scrie rtv.net. Parintii au fost alaturi de ea in aceste ultime momente.

Carmen Orban, managerul spitalului Fundeni, a declarat, la Romania TV, ca Mica a decedat dupa o hemoragie masiva cu ruptura esofagiana.

"Decesul a survenit in urma unei hemoragii difestive masive, cu ruptura esofagiana. Suferea de o boala foarte grava, ciroza hepatica",
a declarat Orban.

Aceasta a precizat ca starea Micai era stationara, dar a survenit sangerarea care s-a dovedit fatala, deoarece proportiile acesteia erau prea mari.

"Din nefericire, boala era grea rezolvabila. Din punctul nostru de vedere, a fost depistata un pic cam tarziu", a spus managerul de la Fundeni.

Fanii Michaelei foloesc pagina ei de Facebook pentru a-si exprima condoleantele.

Citeste si:
Gina Pistol, mărturisiri emoționante despre traumele din copilărie:...
Gina Pistol, mărturisiri...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.