Gina Pistol a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre traumele din copilărie. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să treacă prin toate acele momente grele, dar știe că nu poate da timpul înapoi și nici nu poate repara nimic. Chiar dacă nu a dus un trai fără lipsuri, partenera de viață a lui Smiley este conștientă de faptul că toate acele lucruri ar reușit să o facă persoana care este astăzi.

Gina Pistol, despre traumele din copilărie

Multă lume o admiră pe Gina Pistol, dar nu mulți au idee cât de greu i-a fost acesteia să ajungă unde este acum. Și în cazul ei, la fel ca și în cel al multora dintre artiștii de la noi din țară, drumul către succes a fost unul plin de provocări pe care din fericire a reușit să le depășească. Acum, este și ea mamă și este conștientă de faptul că dacă nu se va ocupa așa cum trebuie de copilul ei, va trece prin aceleași situații și chiar recent a spus că nu își dorește ca Josephine să apeleze la terapie, după ce va mai crește, de aceea a renunțat la toate proiectele sale și a preferat să îi fie alături încă din prima zi de viață.

Într-un podcast unde partenera de viață a lui Smiley a fost invitată, a vorbit despre faptul că a fost un copil sărac, care încerca să se integreze printre copiii cu o stare materială ceva mai bună. Depunea mari eforturi pentru a fi în rând cu ceilalți și a povestit toate aceste lucruri cu lacrimi in ochi. În perioada în care părinții ei au decis să divorțeze, Gina Pistol a trăit cea mai grea perioadă din viața sa, mai ales că nimeni nu îi explica de ce era nevoită să stea cu o femeie străină care, pe deasupra, era și agresivă cu ea.

„Eu când am fost mică, am fost și săracă. Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii, cu mamă și tată, aveau o situație financiară mai bună. Cumva, dacă ai financiar, ești mai bine poziționat pe scara socială. Ești mai bine văzut. Eu trebuia să fac eforturi mari ca să mă încadrez și eu, ca să mă pierd printre ei

Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă. Nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat. Nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul unui podcast, conform cancan.ro.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Având în vedere copilăria dureroasă pe care a avut-o, vedeta s-a maturizat mult mai devreme și a început să fie o persoană care oferea ajutor oricui avea nevoie și se integra ușor în orice mediu. După ce a început să apară în reviste, a început să fie abordată de băieți care o tratau urât și care făceau tot felul de glume pe seama ei, moment în care simțea nevoia să se apere. Din fericire, anii au trecut, iar blondina a reușit să își vindece traumele din copilărie și a devenit la rândul ei mamă.

„Eram foarte simpatică, eram foarte haioasă, glumeață, ajutam toată lumea. Asta eram. N-aveai cum să nu mă placi, reușeam ușor să fiu plăcută. Eu eram așa de fel, adică nu mi se pare că făceam mari eforturi, nu era o mască. Chiar dacă nu-mi convenea ceva pe moment, mă deranja ceva la cineva, preferam să nu-l zic.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

Pentru că, la fel, crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, cum știi, oamenii… cel puțin bărbații mă tratau… mai ales și când am apărut și în reviste. Am auzit glume proaste și când am mai crescut și am început să dau cu ei de pământ. Când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.