Viața de mamă nu este una ușoară pentru Gina Pistol, iar ea nu s-a temut niciodată să recunoască lucrul acesta. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, partenera de viață a lui Smiley a vorbit despre multe dintre sacrificiile pe care le-a făcut și pe care încă de la face pentru fiica ei, dar și despre cum i s-a schimbat viața, după ce a devenit mamă.

Gina Pistol a făcut numeroase sacrificii pentru fiica sa

Gina Pistol și-a luat rolul de părinte în serios, încă din primele clipe de viață ale fiicei sale și a preferat să nu ceară ajutorul nimănui, ci să se ocupe ea de creșterea micuței. A făcut multe sacrificii pentru ea, iar unul dintre ele este kegat de renunțarea la toate proiectele în care era implicată în trecut, pentru a nu rata niciun moment important din viața ei. Partenera de viață a lui Smiley vrea ca Josephine să fie crescută așa cum trebuie, pentru ca mai apoi să nu aibă nevoie de terapie, după cum ea sa însăși a declarat.

Mai mult de atât, prezentatoarea de la Antena 1 a spus într-un interviu și că de când a devenit părinte, toată viața ei se învârte în jurul copilului și nu mai are atât de mult timp pentru ea, la fel cum se întâmpla în trecut. De asemenea, blondina a vorbit și despre faptul că nu își mai permite luxul de irosi timpul, la fel cum o făcea până acum mai bine de un an și este de părere că doar un părinte poate înțelege toate aceste lucruri.


„Îl prețuiam și înainte (n.r timpul) și mai ales acum, de când am copil, mi-e și mai greu să irosesc timpul. Nu-mi permit luxul acesta. Nu știu cum să îți explic, cred că doar un alt părinte mă poate înțelege. Cumva, toată viața mea de dinainte parcă nu mai înseamnă nimic. Parcă viața mea abia acum a început, de când este copilul ăsta prezent. Tot ce făceam înainte era, așa, superficial, era fără nicio noimă pe pământ”, a declarat Gina Pistol, pentru fanatik.ro.

După ce multă lume a zis în mediul online că Gina Pistol nu mai este femeia care era înainte de venirea pe lume a lui Josephine, ea a zis că nu s-a considerat niciodată o mare petrecăreață. Și înainte, dacă ar fi fost nevoită să aleagă între o seară de ieșit în club și o seară de stat liniștită acasă, ar fi ales să stea în propria locuință să beau un pahar de vin sau, de ce nu, să citească și o carte.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

„N-am fost niciodată petrecăreață. Cu toate că poate presa a lăsat asta să se înțeleagă la un moment dat. Ieșeam și eu ca orice tânăr. Nu mi se pare că ieșeam mai mult decât alte persoane. Și înainte, dacă aveam de ales între o seară de ieșit în oraș, la discotecă sau la club, și o seară de stat acasă și băut un pahar de vin și a asculta muzică sau să citesc ceva…aleg să rămân acasă.

Încerc să mă ocup și de asta (n.r carieră) pentru că pentru mine a fost un pic, așa…Eu sunt un om foarte activ și urăsc monotonia, rutina, iar de când am devenit mamă…Toate mamele știu că o perioadă te trezești în fiecare zi în aceeași zi. Și asta mi-a fost un pic greu pentru că îmi place să iau decizii, să mă duc unde vreau eu, când vreau și, cumva, treaba s-a schimbat”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Unii au judecat-o pentru faptul că a dat cu piciorul de tot carierei sale, iar e a zis că nu este adevărat lucrul acesta, doar că momentan nu este cea mai bună alegere pentru ea, copilul fiind pe primul loc.

„Încerc să mă ocup și de carieră, doar că, în momentul de față, aleg mai inteligent sau înțelept. Colegii mei au fost foarte înțelegători…Fetița fiind foarte mică, nu aveam cum să-i explic că eu urmează să lipsesc două luni din viața ei.

Plus că, nu aș fi vrut eu să pierd etape importante din evoluția ei. Și n-aș vrea ca pentru alegerile pe care le fac eu astăzi, să plătească ea mai târziu terapie. Oricât am vrea noi să ne păcălim, copiii simt foarte multe, începând de când sunt încă în pântecele mamei, de la emoțiile pe care mama le simte și chiar dacă noi avem impresia că ei nu înțeleg la câteva luni sau la un an, ei înțeleg foarte bine”, a adăugat Gina Pistol.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.