Gina Pistol și Smiley s-au logodit, iar cea care a dat veste pe rețelele sociale, în urmă cu doar câteva ore, a fost chiar ea. Prezentatoarea a prins momentul potrivit și le-a dezvăluit fanilor ei câteva lucruri esențiale despre ea, inclusiv faptul că este logodnica artistului, lucru pe care nimeni nu l-a știut până acum.

Gina Pistol s-a logodit cu Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de ani buni, dar au preferat să țină multă vreme ascunsă relația lor și s-au descurcat atât de bine, încât în prima parte a relației lor nimeni nu și-a dat seama că ar fi împreună. Artistul i-a atras atenția partenerei sale în timpul unui concert, după care au început să vorbească din ce în ce mai mult, iar odată cu trecerea anului să ajungă să își întemeieze și o familie.

Deși cadrele medicale i-au tăiat aripile spunându-i că șansele de a deveni mamă sunt foarte aproape de zero, prezentatoarea de la Antena 1 nu a încetat să spere, să se roage și să își dorească din tot sufletul un copil, iar acum fiica ei și a lui Smiley are un an și câteva luni, motiv pentru care părinții ei nu pot fi decât recunoscători. În aproape toate interviurile pe care ea le-a acordat până acum, a dat de înțeles că viața de părinte este îngrozitor de obositoare și a recunoscut că nu mai avea timp nici pentru ea.


De asemenea, atât ea, cât și Smiley au spus că nu au planuri de a se căsători prea curând și că le este bine așa, mai ales că un act nu reprezintă pentru aceștia o dovadă a iubirii lor, dar cu toate acestea se pare că îndrăgostiții s-au logodit între timp.

Cea care s-a dat de gol într-un Story postat pe contul ei de Instagram a fost nimeni alta decât Gina Pistol. Vedeta s-a enervat pentru faptul că nu a fost pe lista celor mai sexy femei din România în cadrul Premiilor Radar de Media 2022., așa că a enumerat câteva motive pentru care ar merita să fie acolo, printre care se afla și faptul că este logodnica îndrăgitului artist.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.