Nunta lui Smiley cu Gina Pistol este una dintre cele mai așteptate din lumea mondenă de către oamenii care îi urmăresc încă de la începuturile carierei lor. Dacă la început fanele lui Smiley au fost dezamăgite de faptul că artistul și-a găsit, în sfârșit, aleasa inimii, lucrurile s-au schimbat după ce a venit pe lume fiica lor.

Smiley și Gina Pistol, despre nuntă

Fanele lui Smiley au înțeles că artistul lor preferat s-a așezat la casa lui, că are o familie și că deși a devenit tată, îl pot susține din punct de vedere muzical, pentru că artistul nu a încetat să lanseze hit după hit. De asemenea, a susținut și o mulțime de concerte în ultimele luni, dar și unul mare la Sala Polivalentă, unde a avut un moment special chiar și frumoasa lui parteneră de viață și mama copilului său, Gina Pistol. Unii i-au criticat, spunând că prezentatoarea nu are prea mare legătură cu muzica și că nu ar fi avut ce să caute pe scenă, dar ei nu au dat doi bani pe gurile rele, ci s-au bucurat enorm de fiecare clipă.

Având în vedere că relația lor a trecut deja la un alt nivel, iar cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund de ochii lumii așa cum o făceau înainte ca blondina să rămână însărcinată, mulți s-au întrebat când vor ajunge și în fața altarului, dar și la starea civilă. Deși au mai vorbit despre acest subiect, ambii au preferat să lămurească odată pentru totdeauna situația.

Smiley a mărturisit că ei deja se văd ca fiind o familie și este de părere că a se căsători nu este nimic mai mult decât o formalitate pentru ei în momentul de față, dar în cazul în care se vor răzgândi, a promis că va anunța pe toată lumea. Gina Pistol a spus la rândul ei că sunt ca și căsătoriți și că le este foarte bine așa. Cu acte sau fără acte, iubirea lor este la fel de mare, iar asta este ceea ce contează cu adevărat pentru ei.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.”, a declarat Smiley, la Xtra Night Show.


„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a zis și Gina Pistol.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.